我的水滸故事

關閉 [複製鏈接]
hallo
me is 9 wen r o sever de!!!^^
回復

me is 9 wen ro de h[oo]iling

hallo^^
love all oo
回復

me is 9 wen ro de h[oo]iling

me lv 173 le!!!!!!
gx me ba!!!
^^
回復

好長阿 ...點睇得晒..
回復

hi hi hi

hi all,i am a new member,pls add me @ pao zi tou li chong:03:
回復

wah
hao sai li a
回復

我既水滸生活@@

我點解玩水滸呀.....因為我成日搵新game玩.....我雖然唔係封測開始玩~但係都好早~我玩個陣應該係2005年年中(武松ser旺既時候).....我一開始玩莊客...自己打呀.....升得好快(我一開始全體好多血同防~打比自己高3lv既怪).....去到2xlv既時候...識到個朋友(基本上我一直都識佢~因為佢係我同學)我地兩個升呀升....當我地4xlv既時候...我平買左隻孫新(10m:05: )我就升到49lv左右我同學話唔玩莊客....轉行玩文人(重玩..冇錢買轉卡)咁我就掛英佢幫我隻英加血(個陣冇宣戰)....點知佢off左唔話我知...隻英死左....我嬲左佢1個星期...點解嬲咁小....因為佢送左350點比我:05: .....我就同返佢玩......之後我自己一個去左白芽升....識左:諸葛武侯(秀才),惡魔星(2士),pizzabog(風水師)...佢地帶到我升到6xlv(我64lv..我同學65lv...佢重玩重升得快過我)我同我同學就結束左我地既水滸生活...未完架未完架.....

我係2007年2月26日玩返水滸(個陣冇好玩既game先記得返水滸)我係一個星期勁升76lv(64一星期升76唔係易事=.=")之後我識左醜女孩....佢幾好人...成日同我升lv.....之後我6000m買左隻青史.....5500m賣返:12: .....我就儲左7000m買左隻巨盾青銅公孫勝(指防701).....我e+重用緊e隻英.........最近去左紅龜同千里左右銀黑升~重識左好多1轉fd.......e+93lv啦~好開心.....但係我個舊fd(同學)已經1轉(佢拎左佢朋友個1轉ac)....完啦......講完啦

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
Tenny + 10 希望國度期待您下一次的分享!

查看全部評分

回復

珠??
買粒5係好貴的珠比你lo
:16:
回復

this tenny.com has hero buy ma?

:10: thhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssss
回復

唉............個垃圾文開始進入痛苦ge5台時代...............T^T
回復