我的水滸故事

關閉 [複製鏈接]
回復

原帖由 stanley 於 2006-12-29 02:10 PM 發表
送住個字先啦

多謝wor兄弟^_^
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2006-12-29 11:26 AM 發表
我要你d...gggggggg.....5要你個ac.....

我送粒巨木g比你啦:02:
既然你咁想要lo
100粒都冇問題!我有大把:00:
回復

水滸自傳

吾知幾時我就開始玩水滸架啦...好似玩左幾個月啦~
個陣我乜都唔識同幾個同學一齊玩的- -"
我玩水滸都係因為同學...
起初我乜都唔識係滄道橫掃黎升lv 唔駛一個鐘就冇哂經我仲傻傻下咁係到亂掃:09:
打左好耐先發現冇exp= ="
我d同學都仲係打緊茶果升-.-'
之後我識左一個人佢就係...唔記得左:22:
佢好好人,比左隻英我個陣我就好開心去掛英升lv啦,但係咁岩個陣出宣戰(好似)
我一番到就見到隻英死左:19:
低lv個陣我都冇乜野好講啦..(因為比人帶升冇乜好講- -)
就係我玩左一個月左右啦,升到去紫金個lv 我識左一轉既蕭楊,佢好好人,因為日日比我串都唔反唔到口:17:
之後我見到一個人,佢就係數字佬!
個陣佢係到踩緊紫金山= ="佢見我串人咁勁,就叫我做佢細佬,我當時乜都唔知,答應左= =(後悔中....)
佢帶左我去大草升lv 我就係個到做爆手打怪啦
到左9x lv 我先知數字佬咁黑人僧既,我就同佢反面結果就比佢禁組(冇人理佢的)
我係2f到識左一個人叫雷.極光 同佢好fd
我地係一齊一轉的.轉左之後都係一齊升...
到左1轉3定4 lv....我同佢講講下打,先知佢係我舊同學-.-"
但係佢e+都冇玩了...
好似係1轉6定1轉7 lv,我識左我老婆lose103(e+離左婚)
個陣係係我去飲係地個餐個陣(唔記得邊個- -)
佢係出邊冇野做(唔小心掉左張帖)
就密我講野,佢話出邊有2個人想等我地出黎,開紅殺人,叫我小心d
個陣我就叫左幾個2轉出去ko佢地-.-"
當然最後我都平安無事啦:28:
冇幾耐之後我就同佢結左婚了
到左1轉27 lv左右,我就停玩左2個月有多
直到近排我先玩番
玩番之後,我d fd近全部都2轉哂了= =,我就無奈地慢慢升><(其實冇升過)
到左近排,我見蕭楊都1轉50 lv,我先升番lv
e+我都155了(升左2日)
仲有希望calvinchan1993唔好講我d野出黎(2日升到55)
e+入唔番水滸好慘><

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
聽•雨•軒boss + 10 邊個帶你屈雁c ga?

查看全部評分

回復

我的水滸故事

係2006年3月12日,我正式開始係水滸ge旅程拉!

果陣"玩武ser火武松 = =
    我武ser    第1個好友就係 天才星奇   13 LV         之後他無play:12: :12:

當我46 lv 果時識左 極神 :00:

me 用30m 買左宋m:17:

74 lv 我就開始狂die:12: :12: :12:

之後有隻公仔 被人昆左

100 lv 時比人用400m 昆左武鞋:

1轉10 lv 到 就拾到寵物egg::00: :00:

1轉23 lv 到 就賣左隻寵物:12: 有1000m:36: :36:

就買左金龍:13: :13:

現在還在找$中:34:

評分

聽•雨•軒boss + 10 加油穩$$=v=

查看全部評分

回復

青龍•木羽緒的水滸故仔= =
在7月尾,我做了1個人叫做青龍•木羽緒

整了個人之後,我就開始用之前個人留低的野用來變賣,之後買了個國旗背,

我的歷險就正式開始:03:

在3X級果時果時,我識了個朋友叫做一極神,

跟著,我就買了隻白仔,我爭取40級(唔會比人宣)果時,開始掛英,

最後就升到50級,之後就開始用垃圾裝(因為賣了國旗背),

但買了點之後,就用了6龍頭和蝶背.....

跟著比人昆,我就玩個新人找錢,

最後,我再玩返呢個人=3=

跟著在我99級果時買了個林玉,

最後1轉呀,

但就同1個人做了仇人(rocker981)= =(因為唔放2士卡比他)

呢家在度升緊(但是我最近玩唔到水滸,所以唔升得著)

評分

聽•雨•軒boss + 10 仲有無續集?

查看全部評分

回復

回復第 15 帖由 timliu 所發的帖子

:34: 咁勁,邊到拾到拾到寵物egg:04:
回復

回復第 16 帖由 雲之刺客 所發的帖子

我真多人識:32:

有2個人都說到我:01:

希望係快d玩番啦:12:
回復

回復第 17 帖由 極神 所發的帖子

no tell you:22: :22: :22:
回復

夫子傳奇

我在05年4月開始接觸水滸,
我在5月正色開始玩水滸,
我開左一個人仔叫夫子
我我玩左一個月都都得20lv
= =

評分

聽•雨•軒boss + 10 .....人地甘多你甘少......

查看全部評分

回復