我的水滸故事

關閉 [複製鏈接]

回復第 39 帖由 stanley 所發的帖子

講滄洲道得1╱2蚊d qe:28:
回復

我的水滸故事(包睇死你  我玩佐成年)
一開始玩係水滸岩岩公測..傻傻地咁玩佐隻全力文  個陣用全力文人扑怪幾勁  無血可以即刻加  升得好快
點知覺得太悶  停佐玩  係公測後1個月  玩佐隻武僧  識佐好多好朋友  龍寺  凱撒  凱妮  ken2  一齊爆石門升lv
仲有個老婆仔  叫方包 >v< 為佐保護佢  我就衝lv  好快衝到1轉  因為招白虎連掌轉佐做破僧 =]
同個陣全ser最勁既人一齊升lv  個陣真係好開心  估唔到自己可以同佢地一齊升  林總  小尼  ^^
個陣白芽d怪太勁  只可以靠風水冰住  其他人就爆  一隻一隻咁打
跟住白芽d怪改廢佐  我升到22 lv就停  因為個陣未出千里  但係仲係好廢 ><"
出佐千里之後  識佐夢月同埋明日之後 @@ 個陣真係好好朋友  2隻破僧1個明王好似3兄弟咁
個陣我地都係綺紅山莊既人  到佐26 lv  我同夢月都合佐全白虎裝  兩兄弟係全ser最p得 ^^
個陣同天敵成個仇家咁  成日俾佢地蝦  跟住為佐報仇  衝佐上46 lv  合佐4白虎 4朱雀既裝
跟住又係全ser最p得果個 ^^ 開心佐一兩日
一朝早起身  發覺自己d裝無曬  錢又無曬  俾人爆佐acc \w/
我就放棄佐水滸  過佐一排  都係玩番  個陣d人都衝到6x lv嚕
我努力掛錢  終於合番一set擋手裝  又衝番上十大  入佐天下會  識佐芬芬  始月  赤仇 lee d好朋友 ^^
小百  一心  銳  明日  oil  cc  俠女  昆煙個陣真係好幫我  幫我衝佐上2轉
可能有時我係幫度真係串佐d  對唔住 ><"
轉佐露體明王 ._. 升到29 lv  英雄榜第一  俾人封佐acc =_____________="
個陣既天下會同天嵐打到火紅火綠  我pk技術都有番咁上下  所以小百借佐赤仇個acc俾我
msn成日吹我雞 -__-" 半夜三更打黎叫我幫拖
點知赤仇本人放acc  俾天嵐既大當家買佐 =0= 咁我迫住自己升一隻人仔
個陣升佐隻狂徒  多謝全ser咁多朋友帶我升  特別係明日  豆豆  寬頻  豬靖  佢地唔介意我吸  一有位就組我
個陣入佐bb幫   識佐粉腸  bear  suen   佢地全部都好幫我  bear同芬芬晚晚幫我屈關西屈到5點幾 ^^ thz~
升lv其間  又識佐好多好朋友  陳小貓 ^^ 多謝你成日借裝俾我  錫曬你 我地成幫人仲一齊出黎玩  好開心
點知  個陣因為某d事我出佐幫(我自己都唔記得咩事 ="=)轉接間入佐天嵐  多謝蝶同尼咁睇得起我  收我入幫
個陣2轉佐  轉佐做天師  一轉  招轟雷就俾gm改到得番1/4攻擊力 =0= 勁無奈~
跟住蝶佢地學到好多野   多謝曬 =]
2轉佐  識佐個老婆叫靈貓  扯佐佢入雁轉埋劍客  白之仲俾埋佢個acc我玩  我新年會轉佢做刺客嫁啦 ^^ 仲升佐幾隻人仔  家下我有2隻結佐婚未升既教頭  2隻劍客  1隻天師同一隻刺客 ^^
玩佐咁耐  識佐唔小朋友  特別多謝  小百  蝶  尼  明日  昆煙  花田  短  豆豆  寬頻  豬靖  芬芬  bear  紫紫  始月  赤仇  希望武神  陳小貓  夾豬之達人  呀陽  fraise  火雞  呀光  可可  惡惡  千劍斬  草帽小子  rex  西c  夢月  火爆  呀陽  幻幻  suen  公仔  yenyen 白之 靈貓  >v< 你地永遠都係我既朋友
但係一個ser咁細  你地可能同唔同既人有磨擦要搵我黎幫手  但係我只可以講一句  幫派唔同  我只可以私底下留手唔打你地
但係我亦都唔會特別幫你地  希望你地可以睇諒我   如果有咩得罪  大家請多多原諒 :02: :02:
最開心就係係1月8號  見到三人加我分 :28::28::28::28::28:

評分

參與人數 2威望 +17 收起 理由
Tenny + 16 篇野就打得唔錯, 不過係server裡面對d唔識既人最好就好d啦!
jimmyw + 1 你的發言非常精彩,請再接再厲!

查看全部評分

回復

回復第 42 帖由 江湖仔仔 所發的帖子

全部2轉........= =
回復

我的水滸故事:
個ac係人地比佢玩到去50幾lv就比左我,我識ge第一個朋友係tjtj2727,依+去左玩跑lu,我識佢人個陣佢係在金山的,佢好好人嫁自引自爆我可以話係咩都唔洗做,佢冇血就+佢hp同定期車佢,當佢掛英的時候都會叫我去吸:13: 定期+英hp,怪扣佢英1咋:05: 當我比怪打的時候佢就幫我教訓d怪,打到佢地落花流水:03: ;第二好朋友係rickylam2我識佢人個陣佢係在:25: 林的,佢都好好人嫁自引自爆我可以話係咩都唔洗做,佢冇血就+佢hp同定期車佢,當佢掛英的時候都會叫我去掛:13: 定期+自己英hp,怪扣佢英1咋:05: 因為我5洗理佢的英,佢低lv過我,因此我都吸左佢唔小經><,不過佢依+冇再玩108online啦;第三個好朋友係卍不速之客卍我識佢人個陣佢係在金山的,一轉同佢一齊打千里d甲先開始friend起黎,不過我開始唔鍾意玩108online啦,去左玩跑,我一同佢講話我玩跑,佢就download跑同我一齊玩,我要升新人,佢就幫我升,為左我班老友我就做左秀才,因為秀才識『爆』呀><

評分

參與人數 2威望 +10 收起 理由
Tenny + 9 加油呀!
jimmyw + 1 希望國度期待您下一次的分享!

查看全部評分

回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-1-7 03:06 PM 發表
全部2轉........= =

加油 =] 你都可以玩好多隻二轉嫁  俾心機
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-1-4 06:00 PM 發表
haha縮水...........

有好過冇..幫你補鍋,唔該都冇聲. :39::39:
回復

三人你唔玩啦 =0= 做乜成日唔見你既
回復

回復第 46 帖由 jimmyw 所發的帖子

thxthxthxthxthxthxthx=3=
回復

原帖由 江湖仔仔 於 2007-1-9 07:04 AM 發表
三人你唔玩啦 =0= 做乜成日唔見你既

暫時唔玩注,而家努力賺錢中(唔係game錢),遲d先會玩. :00::01::00:
回復

原帖由 江湖仔仔 於 2007-1-7 01:41 PM 發表
我的水滸故事(包睇死你  我玩佐成年)
一開始玩係水滸岩岩公測..傻傻地咁玩佐隻全力文  個陣用全力文人扑怪幾勁  無血可以即刻加  升得好快
點知覺得太悶  停佐玩  係公測後1個月  玩佐隻武僧  識佐好多好朋友 ...

好長...
點睇亞:06:
回復