我的水滸故事

關閉 [複製鏈接]
又新增左d la........
回復

原帖由 雲之刺客 於 2007-1-28 08:17 PM 發表

咩三人你是打工仔來ga= =
甘你做咩工,找幾多錢:00:

刺客哥哥,你覺得我唔係打工仔咩?? 我係做打什嫁,文職我要做見客都要做 :05: 人工唔係好多 :11:
回復

我ga自傳.... (水利自傳=3=")

2005年12月31日(06年到)

我得閒無事買左個108包(ok包),

之後入左~"~

估唔到一開係個史.......

用手卜.....33LV之後先出英掛= =(果時傻左用手卜到33LV....)

升呀升呀.........88LV

之後開左個水利(之前林SER好串果個)

玩左大約1個月.....

轉左秀才.....

玩玩下放左AC

玩靈龍劍個ac.....

升升下玩唔到.....

e+玩反................

轉左武ser....

買左個2轉ac(352,好抵:02: )

e+轉左明王~ ~"

唔轉會大俠- -
e+先知大俠好史......

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
Tenny + 10 你的發言非常精彩,請再接再厲!

查看全部評分

回復

原帖由 江湖仔仔 於 2007-1-10 10:05 PM 發表
無計@@ 升佐兩隻人   基本上成ser都係我既朋友

我唔係你個fd:00:
回復

到我

2005年8月
我初初玩林ser
之後轉玩魯ser
初初玩幻夢ac
一直呆呆地手打到55lv
之前起白芽拉經
識左一班1轉
佢地個時好出名
佢地好fd(情同手足)
一齊開左個幫叫天國姻緣
之後我就日日同佢地up lv la^^
不久
我同神偷呀烈拍拖
then入左天國姻緣
because天國姻緣入面ga人
多數係情呂
之後幫D人個個叫我大嫂
之後滅左幫
我地成班人就一齊入左e+ga藍星夜月la
之後烈同軒(天國姻緣ga大當&烈ga兄弟)做左全ser最勁ga物&魔攻手
我都慢慢出名lu
then出左結婚
我就同烈結lu^^
e+佢地(天國姻緣班人)得返一兩個玩
藍星夜月e+做左第二大幫^^
but e+好鬼多名人追左
我妹又貪玩
搞到我結左三次婚><
當初死烈比我ga証情信物仲起度><
e+我算好出名下
我係以才女&善良而聞名(絕不殺人&樂於助人ga)^^

評分

查看全部評分

回復

到我啦^0^
2005年6月(好似係)
我玩魯ser,個名叫綿綿
最初玩莊客~升到8lv之後,見到個道士叫做魔道士~佢叫我做佢老婆~於是,我咪答應左囉~後來,就一齊升lv~
到我15lv之後,佢冇再上線lu!之後,我見到個人叫做天間星入雲聰,我點估唔到佢以後會周圍昆人野,魯ser出哂名果隻!!我見到佢後,佢冇lala密我,叫我做佢女友,我果時以為魔道士仲會上線,於是拒絕左~一直等到我25lv,佢都冇上線Q_Q
咁岩有個新online出,我就去左玩lu,冇再玩水滸lu~後黎係有好多fd叫我玩番水滸,我先玩番~
於是,我就一宜升lv,升到60幾lv,呢個時候,我就黎儲哂4草換英雄卡啦,想去換果陣時,有個人密我,叫我幫佢換英雄卡,呢個人個名叫做大哥細,佢果陣時都成日昆人野架啦~我原本想唔幫佢換,但佢不停密我,叫我幫佢換,於是心軟幫佢換左,d4草仲要我出~而家想起,都覺得係我傻左~=.=
後來,到我70幾lv果陣,我去紫金山升lv,就識左我阿哥(和山義仁),嘉同我阿妹(大口仔)~自從果次升完之後,佢地都一轉哂llu~-.-
之後,我覺得莊客升lv好難,就買左張文人卡轉職,之後升得好快~到我8十幾lv果陣,我入左戀物語~果度個大當家叫水滸~勁好人,成日帶幫會d人係白芽升lv~於是我升得仲快過以前~ 呢個時候,有個破x僧叫做暗鬥者!佢係公頻打話想結婚,但係冇人理佢,而我係佢既fd,於是佢就密我叫我同佢結婚,就係咁我應承左~
但係佢陪左我一日之後,就冇再理我~亦都唔同我講野~
所以,我自己就狂升lv,就咁一轉左,轉左秀才~後來,我仲出左幫,入左森林~做左好漢~唔知點解,之後天間星入雲聰係度狂同我求婚,都唔知我有d咩好~=.=

評分

查看全部評分

回復

綿
你唔知天奸商同悟地好中意find D好人ga女仔求婚ga咩?
天奸同悟地都煩左我成半年有多...:14:
悟地仲話我同作結佢比5青龍g我tim=_=
利誘...=,=
回復

下!?我真係唔知道>.<多謝你提醒^0^
悟地早前都搵過我,話同佢結婚,包我升到2轉=,=
呢d人真係唔得=.=
回復

就係一個月黑風高既晚上......:02: (個日好好天家)
我表哥打電話過黎 同我講 喂......你有冇水滸呀 好鬼好玩家 我個陣時諗住......依家咩時代呀 仲玩水滸(個陣出左一year到)個陣我玩緊彩虹 係為左$$ 點知我俾人爆左ac 我好傷心 我之後無啦啦玩左水滸......我話個隻古老既game wo∼我個陣玩緊9紋龍 玩左個道士仔(個時唔識打字) 叫左個英文名 勁咩lo∼跟住 我傻下傻下玩到18lv 個時唔知要用裝家wo∼ 18lv打小荼果 勁好笑 
一星期升唔到1lv 跟住我表哥話俾隻潘金蓮我wo 叫我轉玩林沖ser 我開左個叫卍火焰道士卍既ac 好唔好彩 冇咩fd 跟住......我咪玩林沖lo∼係林沖我學左買,用裝呢d野 唔夠2日我就自己買多左隻......(一時唔記得點打) 跟住我一個升到20lv到 沖涼....一陣再寫
回復

跟住再寫啦......
就係我二十幾lv個陣 我仲介紹左一個fd玩水滸 跟住我就同佢一起升 升到差唔多30lv我搵到係水滸最好既fd 佢叫卍天之莊客卍 我同佢經常一路傾計一路升 雖然升得唔快......但係同佢傾計我好開心 到我升到五十幾lv 我個fd都80幾啦 我都唔介意 仲同天仔升 因為我覺得咁會好玩好多 玩online識fd 個時我不知不覺鍾意左水滸......下次再寫

評分

Tenny + 10 希望國度期待您下一次的分享!

查看全部評分

回復