我的水滸故事

關閉 [複製鏈接]
更新左d故事^_^
wakakaka
回復

回復第 31 帖由 聽•雨•軒boss 所發的帖子

=.=勁啦,有二轉日追夜追

有時我都想做人妖同大佬(二轉,幾天之前做左他細佬)結婚打6龜升新ac做2士:28:
回復

我又來一個(但十分短 )

2005年06月27日(開始公測個日= =")

我就傻下傻下申請左個ac開始水滸傳之旅= =~~~~

然後,又傻下傻下接左指導官既任= =佢話要打十隻小雞......

果時走左去滄洲打......後來先知返唔到去......

(以下n字)

後來,我沒玩一排...............

然後2006年7月某日,我還未1轉(羞死:04: ),便親暑假狂升= ="10日便由77 lv--------------->89 lv

8月的時侯,知道有希望國度這個網站,那是現經1轉:13:

然後又停了一會,一會後又玩返到e家 ....

(應該唔會update了)

^^蕭楊+分分比我:00:

評分

參與人數 2威望 +10 收起 理由
Tenny + 9 加返比你.
jimmyw + 1 希望國度期待您下一次的分享!

查看全部評分

回復

回復第 33 帖由 ∼勁hot∼ 所發的帖子

我變番中級+5到分.....sor......
回復

haha縮水...........
回復

回復第 34 帖由 聽•雨•軒boss 所發的帖子

why??????:14: :14:
回復

我ga夫子係11-4-05  7:45開的:01:
回復

回復第 33 帖由 ∼勁hot∼ 所發的帖子

接左指導官既任
佢話要打小雞
我吾知有果到有得打小雞
我知滄洲有
就傻下傻下去左滄洲= =
我到左滄洲身無分文
又無衫褲鞋襪(qe)
打左2m身家=w=
回復

-0-

2m身家濕濕碎啦,,打幾件石門裝...2m應該有...
老實講而家水滸實在5多抵玩
玩曙光2啦,超好玩~
回復

回復第 39 帖由 stanley 所發的帖子

=.=人們個時低lv呀

我47時打左200m身家=w=
回復