我的水滸故事

關閉 [複製鏈接]
我既水滸生活
  我係玩史進ser 嘎。我因該係2006年7月20日<大約>係我朋友介紹叫我玩.我初初時 無錢無英.我1lv-10lv 係我自己慢慢打怪升嘎.我有3個朋友係水滸玩<至尊之王.風之戀.入雲龍>到10lv 有d錢.朋友帶我升.10lv到66lv 都係靠拉經升返.覺得拉經升lv不如不玩.我就重開ac 靠自己找$.名叫 天下勿莊客 自己打怪..我20lv 時去白沙烏 打雞。 後來25lv 時 我朋友送給我 國披/青龍頭/白勝/宋m和100m 給我...當時我朋友個個1轉...而我得25lv 後來 有人組幫. 加左我...我好開心:05: 點知過左兩三日踢左我..:14: 我十分生氣!我?面捐左10m 浪費我的經驗和$到30lv 我去打石頭..不知道石頭幾
lv 就開英打.點知到打多兩下就死左只英.我到45lv 就開始打石頭...打到60lv 左右 就去打烈火龍..打多幾次...就升到65lv 。果陣時。我朋友開始無玩水滸 話要玩巨商..就走2個得力助手..無得幫我升
好彩留d野給我<魔披。竹蜻蜓.和1只周通給我.成日見到招引手 引千里。我就試下去做引手...初初引得不係幾好.成日死左。死經多過要升lv的經數.慢慢就習慣  3只4只慢慢引多d 成日汁到d裝備.然後拿去賣 就慢慢就有錢.差不多就100lv 果陣時我狂買點。我要返學拉..想聼 等我放學再講..
                                      第1篇完...... 接下來時我點樣找錢:21: :21:
回復

我穩黎甘多錢都係倒落咸水海.........T^T
回復

我成日買點.賺了d$就用3000m 買了天哭 2500m 買了林沖 魔披 等等 ...之後我想傳給我?個ac就叫左  小狼 幫我傳野... 點知:78: 他落左綫..等左幾日終于見到他.. 他說 我把d野傳給 其他人<忘了叫咩名>係我fd wo ! 我氣得差d就死......我就算啦..不追究拉  身上得返350m左右和700點..我用點買了幾粒回命/月光寶盒/銅酒席 全部放左出去 就賺左3000m 左右  買左青公孫勝用左1700m 然後放給2轉人 他收2100m我就賺到400m :80:  有d錢啦.我就去買金龍頭 和沖練/沖玉洗左成2000m 剩下1400m 我就用1300m同人收死2 青公 得返100m 我剩下得幾點就買左英雄寳箱 點知:80: 抽到鏡盾 :84: 就開心ar!
  把鏡盾放左1500m 《平放.當時不係好值錢》得返1600m 就買左巨盾 加左英身上 用了540m 到
我1轉1lv 時係白牙灣1f升到5lv  我就去白牙灣2f升怪勉強可一頂到 . 成日打汁到d武器.....到16lv時
我都有成百幾件武器..放左有百幾m 到2007年3月24日 我把青巨盾12lv 爆lv公孫勝同人換甲青爆lv無死史進..我又去收一只青無死公孫勝1lv 人地平放給我1300m <今時不同往日>公孫勝貴左 看人地放2300m加巨盾青公孫勝無死....我又買 戴宗寳 用d 點買替身x2/胚胎素x2 放左又有錢....成1700m  當時我16lv 我就去千里升lv 做引手 升得勁快...到左 21lv 時 剛剛學左地龍 開心都爆.. 我21lv 開始自己開英爆..越升越覺得慢..終于25lv 時 我fd 開始走左 因爲d怪半左 就去打關西做引手.....
我就想快d升 就買左好漢 1日平均可以升4-5lv 差不多玩左成10幾鈡 到左31lv 時我就去關西升 點知 怪打我1下.就有千幾血..怕都死!!!引得好小心 終于勉強升到......升到35lv
回復

之後我想傳給我?個ac就叫天下勿莊客now叫〈 『”昭k…〉我叫 小狼 幫我傳野... 點知d野給左.人就落左... 補充 道士以前係文人轉左 和改左名....
回復

家姐...
e d野太長 作唔落..
係咁2+住2.3分...:22:
回復

:71: :72: why 不加威望:58: :66: :66:
回復

唉~~我最慘.......我44lv個時 有左第一隻英   
就好開心咁去掛英
跟住有個人話同我換英
但係我竟然就咁俾佢扼左:22: :22:
回復

我的水滸故事

係2006年7月12日,我正式開始係水滸ge旅程拉!

果陣"我玩9紋龍ser(叫天龍豪俠)升到24lv轉玩武ser極神.....

我武ser  add ge第1個好友就係"pktoo"(55 lv),e家都只是狂徒咋,重低我7~8 lv ..

跟住我就自己用手打升lv,升得極慢-0-

當我11 lv果時,pktoo 租左隻英比我,但好小用

30 lv 時另一朋友送左隻孫新比我

當我46lv果時,我唔知點解發左達,買左隻爆lv無死白仔再買左蝶(最後比人昆哂>3<)

過左1排,我76 lv 時搞咩雙經4日,呢4 日裹狂升8 lv(84 lv)

之後升得幾慢,總共玩3個幾月一轉,一轉唔夠1個小時,食錯山賊卡做左山賊,我唔甘心

用200m買張道長卡做番道士職

之後狂買點數,轉番風水買金龍,林玉,天祐,,天巧(廢eq)青銅白勝,現在重有1500m

點知日日掛白芽,掛成幾星期先升1 v,10 lv時先開始打龜-0-
回復

回復 #98 cde1996 的帖子

:83: 玩野牙,抄我份野呃post,tenny扣他分啦:85:

冇恐嚇成分的:89:
回復

I want hero and money
回復