我的水滸故事

關閉 [複製鏈接]
無計@@ 升佐兩隻人   基本上成ser都係我既朋友
回復

原帖由 jimmyw 於 2007-1-9 07:11 PM 發表

暫時唔玩注,而家努力賺錢中(唔係game錢),遲d先會玩. :00::01::00:

:17:賺夠俾D我
回復

過左1 week好耐啦
回復

回復第 53 帖由 stanley 所發的帖子

我係中級.......................= =
回復

咁即係個活動冇左?..
回復

教我整d圖做頭象 =0= 唔識整
回復

首先你要搵個upload網,之後就將個網址貼落去頭象
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-1-12 01:32 PM 發表
我係中級.......................= =

依...
恭喜臥
回復

+我分啦

係05年8月,水滸測封完,我就玩水滸啦。以前一隻英都冇.....但係都有人一轉.....你地ar,生在福中不知福,人地以前無英架,靠自己打。唔係少爺兵.........升到36v....冇玩lu.....     當年有個定向任,我都有做架,做了初心定向者,我love 呢個稱:24:好寶貴,有錢都買唔到。我係老手的證明:05:
  06年4月,我又玩番啦,大家勁了n倍,我個個fd都一轉lu  得我唔廢.........:12:跟著,過了好耐...................................6月到,我識了個fd,佢好好人,不過,佢個金口唔開:09:木頭人...:09::02:
後來,咪結婚囉,跟著無錢結,做著掛名先...................1月1日(07年)我終放1轉啦,好既開始,好辛苦啊.......now都係1轉4lv..................冇好人:30::30:

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
Tenny + 10 玩左咁耐仲係一轉?

查看全部評分

回復

原帖由 jimmyw 於 2007-1-9 20:11 發表

暫時唔玩注,而家努力賺錢中(唔係game錢),遲d先會玩. :00::01::00:

咩三人你是打工仔來ga= =
甘你做咩工,找幾多錢:00:
回復