我的水滸故事

關閉 [複製鏈接]
得咁少....-口-
回復

未寫完= b=
回復

夫子傳奇(中)

我在05年4月開始接觸水滸,
我在5月(1-5-05)正色開始玩水滸,
我開左一個人仔叫夫子
我我玩左一個月都都得20lv
我覺得太moo未吾玩
暑假(1-7-05)我又玩
升尼升去都得23lv
我又覺得太moo
未又吾玩ro
回復

之後呢?????????????????
回復

都話未寫完:07:
回復

我都有啊(閃電和圖氣守護星的故事)結婚前....

閃電和圖氣守護星的故事
主要人物:
男主角: 閃電
女主角: 圖氣守護星
其他人物:  1. 超級邦神
結婚前……
某一日,圖氣守護星在滄州城遇見一位男子,他的名字叫……大家想想他是誰?他的名字叫什麼?他走過了圖氣的身邊,圖氣就add左佢好友,圖氣密佢:你好man啊!靚仔哥哥。佢講:你好了,我唔like你,你同我走開。其實圖氣只不過是想佢帶自己升L.v.因此圖氣感到很傷心。不過,過了不久,又有一位又英俊又年少的可愛男仔走過來,圖氣再次add佢好友,等了一會兒,圖氣成功了。圖氣便密佢:靚仔哥哥,你好。佢講:你好,多謝你啊。圖氣作出第一次表白,圖氣講:哥哥仔,我愛你,你愛我嗎? 佢講:我愛你,你幾lv啊! 我答佢:我現在47lv啊! 佢又講:>_<,你要加油啊!
第二日,圖氣守護星就去左同超級邦神一起升lv啦,當時,邦神42lv,然後圖氣就帶邦神去到白芽灣做拉經手。當去到白芽灣的時候,圖氣再次看見佢昨日的又英俊又年少的可愛男仔,佢的名叫做閃電。圖氣又密佢:我50lv啦! 閃電講:恭喜哂! 圖氣講:我地可以結婚嗎? 閃電回答說:可以啊,不過我冇錢啊,我得1200m><。 圖氣講:我得700m>_<,我地加油好唔好! 閃電:好。我地一齊加油啦!到了圖氣53lv的時候,圖氣有了1200m。過左3日,圖氣已經58lv啦!佢又密閃電,佢講:我有1200m啦! 閃電回答說:我有1400m。你在那兒?我帶你升lv^^好5好啊! 圖氣講:好啊,我在金剛洞等你,可以叫你做老公嗎? 閃電:可以,你喜歡^^。之後佢地就互相稱對方老公老婆。
到了10份中段,圖氣和閃電的感情又進一步了,閃電終於主動密圖氣。圖氣的心中只有閃電一人,而閃電心中又只有圖氣一人。他們的愛真的大過天啊!人人都講佢都好浪漫啊! 圖氣和閃電常常都kiss的。
有一日,圖氣好傷心,佢便立即退出聽雨軒。因為聽雨軒中,會有一個佢最不like的人入去,所以佢退左幫。佢將整件事講左比閃電聽,閃電叫圖氣唔好傷心同埋唔好哭啦!可愛的閃電同圖氣講我愛你,你唔好哭啦!圖氣便冇哭了,仲同可愛的閃電講:我都是的,我會愛你一生一世,永遠放你在我心中的第一位。閃電講:心字×1000000000000圖氣講:心字×100000000000000同每天愛你多一些,我愛你啊^_^!
好快就到了11月啦! 11月4日是一個大日子,這就是閃電的生日在11月3日,晚上9:00,就是閃電同圖氣的大日子,圖氣送左一個箭豬頭比閃電做生日禮物,又同時是結婚的日子,閃電的生日圖氣送了兩份禮物給閃電,大家猜猜是咩?我想大家都好聰明,對啦,就是箭豬頭同埋......圖氣啊!佢地成功結左緍,這時圖氣已經64lv啦。
待續>>>

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
Tenny + 10 咁樣行過人身邊就可以講"我愛妳" ? x_x

查看全部評分

回復

回復第 26 帖由 聽雨軒的守護星 所發的帖子

:34: 勁,搭訕都俾你搭到老公,真係.................................

有d哂命成份,50 lv有700m-0-我1轉1 lv 時先得30m:12:
回復

箭豬頭= =
我都係架:01:
回復

回復第 27 帖由 極神 所發的帖子

佢吾識你你吾識佢你又愛佢:34:
難道你同佢都比丘比「凸」射中左??
回復

原帖由 極神 於 2006-12-30 23:23 發表
我真多人識:32:

有2個人都說到我:01:

希望係快d玩番啦:12:

就係因為死台灣地震,搞到我冇得玩!!!
回復