樓主: 極神

[原創] 自我介紹區(回貼可加威望)

論壇名稱:neohnam
自我介紹:大家好,刚来这个論壇不久,希望大家多多指教:如有什么講錯請指點

評分

參與人數 1威望 +15 收起 理由
鋒bstc + 15

查看全部評分

回復

會員名稱:ohinaayako
水滸名稱:囡囡
水滸伺服器:大馬小旋風柴進
自我介紹:
大家好!!!我是大馬的玩家,我玩了水滸已经有2年了,从中我认识到很多朋友。
希望可以继续认识更多的朋友噢~~~大家多多指教^^

評分

極神 + 15 希望國度期待您下一次的分享。

查看全部評分

回復

仲有冇得+分@@??

會員名稱:yfong
水滸名稱:/
水滸伺服器:/
自我介紹:
我岩岩先入黎呢到..我冇玩水滸@@ but都希望大家多多指教..

評分

極神 + 15 希望國度期待您下一次的分享。

查看全部評分

回復

會員名稱:晴天娃娃
水滸名稱:[`]夜月孤星K
水滸伺服器:熱血水滸
自我介紹:
新手來的, 加入大家庭 :D

評分

極神 + 15

查看全部評分

回復

會員名稱:tk96
水滸名稱:
水滸伺服器:
自我介紹:(最少20字) 大家好~我係tk96.平時較中二玩電腦同搞論壇~之前睇到呢個壇既壇主好好人幫人解答問題所以咪過黎囉=]

評分

參與人數 1威望 +20 收起 理由
極神 + 20 您的發言非常精彩,請再接再勵。

查看全部評分

回復

會員名稱:
水滸名稱:
水滸伺服器
自我介紹:大家好我係小馬,都係架壇既人,目標都係一樣,初級會員!_!,我要加油,也是為自己壇加油!_!

評分

vbnn20 + 15 獎勵原因:支持新人熱心發表。.

查看全部評分

回復

會員名稱:ohinaayako
自我介紹:大家好!同大家一樣目標:初級會員

評分

vbnn20 + 15 獎勵原因:支持新人熱心發表。.

查看全部評分

回復

會員名稱:love0921
水滸名稱:沒有
水滸伺服器:沒有
自我介紹:大家好! 我的目標是初級會員!我來自臺灣 所以有點不懂香港的一些語言

評分

極神 + 20 大家都是繁體字為書寫未體,我們香港人看得.

查看全部評分

回復

在下藍月龍四少,路過貴壇,打聲招呼。
關於我,不如直接參考https://bbs.tennyy.com/thread-23528-1-1.html
算不算20個字見仁見智。
加不加分我冇所謂,反正我已對名利猶如浮雲,如果我要,憑我首席灌水天王個能力永遠吾會係問題。不過係支持下極神尼個晚輩,多謝

而家我同你一樣,都冇咩人識我啦。之前本來想培養第3代接班人,但第3代之後......所以我同三代一齊歸隱了。  發表於 2012-12-5 23:40

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
極神 + 5 中級會員(500積分)或以上只獲5威望.

查看全部評分

回復

大家好,我係zluk.
大概係小4開始玩水滸 不過之後轉左玩卡巴拉島
水滸名稱:justinluk
水滸伺服器:林沖

以前有上開希望國度睇資料 不過個時好似無論壇?
返黎玩下自己開個單機懷念下

評分

極神 + 20 希望國度期待您下一次的分享。.

查看全部評分

回復