樓主: 極神

[原創] 自我介紹區(回貼可加威望)

論壇名稱:324156987
水滸名稱:絢麗豪壯(320天尊)
             小松帶刀(得戈幾lv= = 裝來會轉太尉)
水滸伺服器:香港林沖

自我介紹:我玩左水滸都有2年 旦係巧合既情況識左好多人 就好似(森哥,虎哥,小惡)佢地過過都對我好好大家都5好以為我地森幫係衰人同昆狗 我地都係比人唱成咁

評分

參與人數 1威望 +20 收起 理由
極神 + 20 多謝支持。

查看全部評分

回復

論壇名稱:rudian
水滸名稱:帝王贵族
水滸伺服器:小旋风柴进(大马)
自我介绍:大家好~~我叫帝王贵族,我玩水浒有一年半了,在游戏里认识了不少朋友,当中有小可爱,alwin和盈盈

評分

參與人數 1威望 +15 收起 理由
極神 + 15 多謝支持。

查看全部評分

回復

論壇名稱:1120
水滸名稱:十三夜
水滸伺服器:武松(以前大马)
自我介绍:大家好...沒玩快3年多了...功課好多...但是都會睇下有咩新野...

評分

極神 + 15 多謝支持。

查看全部評分

回復

水滸名稱: ?喱麵
水滸伺服器:林ser
自我介紹: 大家好呀 我唔係成日on水滸嫁 如果你想係game入面搵到我既話 就pm我啦= =

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
極神 + 5 多謝支持。

查看全部評分

回復

我無玩,寫20個字可唔可以加我分呀極神哥哥...
回復

會員名稱:l4614709394
水滸名稱:4614709394
水滸伺服器:李逵
自我介紹:hi!我係新手。我嘅識係道士。我好窮,冇$買裝。e家依靠賣生活料為生。如果有人見到我,唔使俾$我,只要我買曬d野就ok la!仲有,我想收126-151魔王裝有心人請平放or送給我。現實中,我係一個香港學生,下年會考。16歲,單身,為人風趣,係運動型肥仔。目標係搵一個同我同年又重過我嘅人。

評分

極神 + 15 多謝分享。

查看全部評分

回復

會員名稱:q845323930
水滸名稱:lxoxl
水滸伺服器:香港戴宗
自我介紹:大家好!我係一個72lv既莊客,我賣既野好平嫁>3<大家想要可以搵我^^另外想搵d朋友仔一齊升lv打機意係game到加我!多謝

評分

查看全部評分

回復

我叫:roy
水滸名稱:roy仔,百變roy仔
水滸伺服器:香港戴宗
我是大馬玩家..我來這個論壇是希望能認識下香港的朋友, 我現在在水滸屬於半隱居的狀態 等級升到363就停了...也沒心情升, 如果出新系統我會繼續玩吧, 沒得活就說再見.....也順便分享下我所拍到的照片和經驗..希望大家多多指教

評分

查看全部評分

回復

會員名稱:Harashima
水滸名稱:ゾヘウネ~陣
水滸伺服器:黑ser或台灣梁山
自我介紹:
大家好!!我叫ゾヘウネ~陣~可以叫我陣仔- -
出出年到18啦 - -吾靚仔- -睇上去成個傻仔禁- -
出街比人話廿幾歲=.=警察中問我張身分證系米我細佬=,=

評分

參與人數 1威望 +20 收起 理由
極神 + 20 多謝分享。

查看全部評分

回復

會員名稱:ben2602677
水滸名稱:乂無情
水滸伺服器:香港黑旋風李ser
自我介紹:大家好...我叫BEN  你地可以叫我龍仔都得0.0依加重係一名257的大俠 依加全力沖3轉中
請大家多多指教^^

評分

極神 + 15

查看全部評分

回復