樓主: 大神

喪屍之逆襲

係囉:88: 叫作者快d作啦:66:
仲有好想知智同青龍打會點架呢?:67:
回復

真係好鬼想知ar>3<
回復

:73: 好想知打成点 快D出拉
回復

我都係等緊個作者出呀,我都係讀者一個-=-
回復

我頂5順la:88:
回復

第三十集  the heated battle
----------------------------------chris那方面--------------------------------
一抓揮下,沒有命中chris,只見chris跳上天花板,身上發出尖刺抓著天花,咀角起了象徵著有詭計的微笑
白虎終於完全發起憤怒狀態,全身的毛耀起光芒,雖不刺眼,但誰都知道,白虎開始用盡全力跟chris戰鬥
chris:『嘿,有趣』
chris用盡全力向天花板一踢,整個人以極速向白虎飛去,右手的拳頭已起了三個尖刺,一拳打向白虎
當然,白虎不會任由他處置,側身避過後,用自豪的身軀壓下去,把chris壓在牠腹部的低下
突然,白虎好像知道chris會在下面幹什麼似的,向後盡力一跳,牠的腹部已開始滲出綠色的液體
chris雖然被白虎壓了下去,但壓下去後,他全身發起尖刺,並用拳頭準備打向白虎
白虎按一按腹部,然後發出一下吼天巨響,chris知道,白虎正在叫手下來幫手
chris:『哼,死廢柴,唔夠打就搵幫拖,去死啦』
chris全身發起尖刺,直線衝向白虎,準備使出致命的一擊.....
----------------------------------玄武那方面---------------------------------
正當玄武享受月光浴時,他感受到尾部受到攻擊,於是利用噴氣孔跳了起來,站在一架巴士上,那巴士隨即被壓扁
向著玄武尾部攻擊的,是一輛車子,車子裡面發出聲音來........『喂,PK,咁得閒係度哂月光浴呀,過黎陪我玩兩手丫』
那車子的司機位與助手席坐了二人,兩名帶了槍械的男子,坐在一架裝甲車上.........
----------------------------------5分鐘前--------------------------------------
ham:『喂,真係好悶喎......食又食飽,飲又飲飽,有冇野做呀』
突然,目跑了出來,對著二人說
目:『喂,你地明明留係度做戰力,仲食野??唔去幫拖』
ham:『幫條毛咩,佢地個個咁勁,都夠打啦』
目:『妖,仲有隻龜係出面冇人打呀,去打啦』
ham&輝:『我地??』
目:『梗係啦,唔係仲有邊個』
輝望一望外面,說:『頂,隻野我見過啦,好似好勁咁,唔打得唔得呀』
目:『妖.......我知佢有個弱點,係佢腹部個噴氣孔,快d過去打佢啦你地』
輝:『就咁打呀??被佢打中我咪PK』
目:『你唔記得左你地有個好堅硬既裝載工具咩』
ham:『係喎....裝甲車喎......』
目:『快d去啦D!!!!』
ham&輝:『係既!!!』
他們就慢慢走到裝甲車上,駛至巴士站準備與玄武的激戰.............』

下集預告:::激戰準備結束,下集將會是輝煌的一戰,誰勝,誰負??下集自有分曉,期待下集------------last war
回復

作者話會係兩三集內完結
回復

還是沒有飄和智的戰況:88: 很緊張呢:76: :75:
chris的能力很屈哦:75: :69:
4聖獸與改造人之戰都未打完:75: 仲有香港d喪屍都仲係度,咁快完:89:

回復

我都唔知佢,不過我地c得佢的小說就不要:18: 佢
回復

咁希望有續集啦:76:
回復