樓主: cat001

[原創] 令你決定不再玩水滸的三大原因

關閉 [複製鏈接]

回復 #51 hoyin2121 的帖子

你不如試下拎晁黎定濟洲/石村
回復

原帖由 大衛碧咸 於 2007-7-19 09:49 AM 發表

開英黎爆只係方便0-1轉玩家升級﹐到左2轉就會好少人會開英黎爆...因為好慢﹐而且D英又好難擋到﹐多數2轉開始都係靠人黎幫爆

我都係未有英個時玩到現加
以前未有英個時咪又係咁升
咪又係石洞幾個爆手爆
係大草又係
點解現加d人唔得呢
回復

原帖由 大衛碧咸 於 2007/7/19 09:49 AM 發表

開英黎爆只係方便0-1轉玩家升級﹐到左2轉就會好少人會開英黎爆...因為好慢﹐而且D英又好難擋到﹐多數2轉開始都係靠人黎幫爆

去到2轉都仲成日用英打,咁d屬性點加黎都廢?..d怪有唔同屬性,人亦有唔同屬性,d技亦有唔同屬性。
如果個個用英打,咁d屬性設定黎有咩用?

而且,用英打有個唔好處,就係無論你打咩怪,都係一樣出死一招.....因為英得一招爆技,咁好單調,咁打法好悶,出英打等於唔洗用腦,咁玩黎好白痴姐,侮辱左玩家的智慧。
回復

原帖由 cat001 於 2007-7-20 09:57 AM 發表

去到2轉都仲成日用英打,咁d屬性點加黎都廢?..d怪有唔同屬性,人亦有唔同屬性,d技亦有唔同屬性。
如果個個用英打,咁d屬性設定黎有咩用?

而且,用英打有個唔好處,就係無論你打咩怪,都係一樣出死一招 ...

你係咪誤會左我意思呢? @.@"
我都無話鼓勵用英黎升等 @.@...:03:
我只係話英係方便俾D 0-1轉o既人用黎升級...而且到左兩轉已經好少人會用英黎爆 :12:

看下呢段...
青鏡宗/晁都夠擋? 你係話擋邊度?雁門/5臺山/赤松林?之前我黃金晁980防爆LV去安樂村都擋唔到...當時我LV係248﹐安樂村都難擋 第2D地方更加唔洗念 @@
而且用英擋我不如搵地方黎屈住D怪慢慢黎爆﹐仲快...又唔洗顧住隻英。

回復

=_= 我冇話認同定反對你的言論喎...............
回復

原帖由 cat001 於 2007-7-20 11:29 AM 發表
=_= 我冇話認同定反對你的言論喎...............

甘你又引用我o既文章黎發表意見 = ="
仲以為你講緊我:07:
回復

=_= 唔識點講, 我就你的言論回應姐
回復

冇可能--我要全--得3個-_-"
回復

成日死ser and有d人好煩
回復

遊戲代理商服務太差      gm唔理人
回復