樓主: cat001

[原創] 令你決定不再玩水滸的三大原因

關閉 [複製鏈接]
我就話是:
1.雲起服務差
2.D畫面好差
回復

原帖由 大衛碧咸 於 2007/7/11 04:45 PM 發表
遊戲其實同現實世界一樣﹐有好人亦都有壞人﹐分別只不過係現實有法律同警察...所以D壞人唔敢亂黎;相反游戲可以無法無天...亦無警察抓壞人﹐得個GM話晒事...之但係個GM又懶﹐對咩事都不聞不問.. ...

我覺得係人地冇家教囉,阿媽阿爸唔理, 佢地做哂天之驕子囉
回復

回復 #19 cat001 的帖子

我都想打排  但係個排全部都自己友 入到去實俾人清番出黎既  佢玩根本玩晒-﹏-
回復

:08: 等d惡人入哂3轉排場先,咪可以打二轉排場囉
如果開發整左3轉場的話=.=

回復

回復 #24 cat001 的帖子

佢地會留d人係度霸住個場 順便帶d2轉同幫升總兵 實係咁= =
回復

原帖由 hoyin2121 於 2007/7/12 02:56 PM 發表
佢地會留d人係度霸住個場 順便帶d2轉同幫升總兵 實係咁= =

唉...............咁點算。
又係唔洗玩啦。.....全部特殊場都咁成日俾人霸住的話,個game就永遠得番升lv可以玩,悶到嘔。

回復

回復 #26 cat001 的帖子

我諗住帶幾條毛 開晒全攻 入去爆天魔通天破甲 賺番小小榮同排eq就算  人地成個幫跟本冇得打
回復

用全螢幕太lag
用半螢就輕機
不過仲有玩bo
回復

原帖由 cat001 於 2007-7-12 03:05 PM 發表

唉...............咁點算。
又係唔洗玩啦。.....全部特殊場都咁成日俾人霸住的話,個game就永遠得番升lv可以玩,悶到嘔。

有得玩o既...例如打排﹐“勁幫會”可能真係玩晒...但你可以聯合幾個中型幫會一起對抗“勁幫會”﹐仲有組人時最好平均D...唔好整隊都係明王或者整隊都係劍客天監﹐甘你地贏o既机會就會大D...至少未至於話無得玩囉!
回復

原帖由 hoyin2121 於 2007-7-12 04:04 PM 發表
我諗住帶幾條毛 開晒全攻 入去爆天魔通天破甲 賺番小小榮同排eq就算  人地成個幫跟本冇得打

如果好似你甘講...我看分分鐘打幾個月都拿唔到太陽石:11:
我server都有個用全攻裝o既人﹐他1入排座就出玄武青龍技...物攻物防魔攻魔防 x2﹐但未係1樣死...你1個人打人地整班人...就算他地每個人俾你飛4-5條毛又點?飛毛唔死係無分拿架...而且人地幾個打你1個...20條毛真係話甘快就飛晒:11:
回復