樓主: cat001

[原創] 令你決定不再玩水滸的三大原因

關閉 [複製鏈接]
升得太慢,雖然話就話多2轉fd,不過d人成日升lv冇得幫爆><
玩黎玩去都係升果d野,自從有等級限制就唔好玩既
d勁人太鐘意踩場同串人啦
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007/7/11 02:11 PM 發表
甘你個8爪呢??= ="

八八成個幾月冇玩啦, 有老公等於冇老公=.= 佢日日開夜番工......怪唔得佢.唉

我呢排都番多左兼職,玩game當怡情,一玩就唔開心的話,真係有d唔想玩。

我而家多數都閂哂單頻公頻............廢事煩。
(俾gm用單頻叫我實唔識應佢)
回復

原帖由 暗流 於 2007/7/11 02:13 PM 發表
升得太慢,雖然話就話多2轉fd,不過d人成日升lv冇得幫爆><
玩黎玩去都係升果d野,自從有等級限制就唔好玩既
d勁人太鐘意踩場同串人啦

係le........d人成日開口埋口話清場...我從來都唔會咁恐嚇人
回復

回復 #12 cat001 的帖子

甘請問cat姐貴庚= =(5好怪我唐突)
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007-7-11 02:16 PM 發表

嘩,你都人地係姐,女仔邊個講幾歲= =
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007/7/11 02:16 PM 發表

唔好講啦=.= 總之哂冷大哂你地...
回復

T^T水滸仲有好細路架........
回復

幾多歲以下係細佬呀@@(離哂題囉)
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007/7/11 01:21 PM 發表
cat姐又5玩?

其實game呢d實有衰人架,身正不怕影斜,做好自己咪得wor.

至於串你d人,公道自在人心,邊個岩邊個錯就自有分曉拉.

>_____________< 5好5玩!!!

:80: 都有d同意你的講法,因為我個幫d人都好穩定......有時有咩嗌撽離左幫,最後都會入番黎。
大家感情算係幾好啦。大家都覺得我呢個幫唔錯。

心底裡有個願望,就係可以打番個寨,同埋入排場...不過打得呢d,一定要同其他幫打,到時一定有嗌撽,我又唔想鬧交,咁最後又係俾d高lv惡人蝦。

回復

遊戲其實同現實世界一樣﹐有好人亦都有壞人﹐分別只不過係現實有法律同警察...所以D壞人唔敢亂黎;相反游戲可以無法無天...亦無警察抓壞人﹐得個GM話晒事...之但係個GM又懶﹐對咩事都不聞不問...搞到游戲D惡人更加惡...壞人更加壞。

俾高等級D人渣蝦? GM會念:“鬼叫你唔買多D好漢令牌升等啊?“
俾高等級D人渣霸住某D地方? GM會話:“用多D錢買多D裝備屈珠或買多D結婚紙打英珠囉!“
俾高等級D人渣阻住你升等? GM有會講:“甘你咪去第2度升囉...仲洗問o既!“

遊戲就係甘唔公平...呢個亦都係游戲失敗經營o既開始﹐慢慢個遊戲就會越黎越少人玩﹐最後宣布結業。

***我念D人在遊戲度蝦蝦霸霸應該平時係現實度整日俾人蝦或受左好多氣﹐所以拿遊戲D人黎發泄:14: ***
回復