樓主: cat001

[原創] 令你決定不再玩水滸的三大原因

關閉 [複製鏈接]
玩家中太多惡人和串人(串者,態度惡劣看不起人取笑人的人)
升得太慢
回復

no ppl play with me ...so seinz lol :12:
回復

我都係覺得好難升- -
回復

原帖由 cat001 於 2007-7-17 05:54 PM 發表

嘩!超精彩的分析!=_=
服!

我副業係財務分析
係有返咁上下:17:
回復

我就唔鐘意佢出左英爆樣野以唔玩..
出左英爆之後好似升lv沒哂意思
唔係好似以前咁爆手...爆完一個到一個
現加係1個出英..其他人做哂引手
雖然係升快好多
但係好悶lo....咁樣
沒咩好玩
回復

原帖由 天靈龍 於 2007-7-19 08:36 AM 發表
我就唔鐘意佢出左英爆樣野以唔玩..
出左英爆之後好似升lv沒哂意思
唔係好似以前咁爆手...爆完一個到一個
現加係1個出英..其他人做哂引手
雖然係升快好多
但係好悶lo....咁樣
沒咩好玩

開英黎爆只係方便0-1轉玩家升級﹐到左2轉就會好少人會開英黎爆...因為好慢﹐而且D英又好難擋到﹐多數2轉開始都係靠人黎幫爆
回復

回復 #50 大衛碧咸 的帖子

梗係唔係啦-0-  你60lv之前青鏡宗/晁都夠擋  再高d lvd人會用松/晁去定怪 晁定怪定成分鐘
幫擋手定好多 升得快
回復

原帖由 hoyin2121 於 2007-7-19 10:17 AM 發表
梗係唔係啦-0-  你60lv之前青鏡宗/晁都夠擋  再高d lvd人會用松/晁去定怪 晁定怪定成分鐘
幫擋手定好多 升得快

青鏡宗/晁都夠擋?:05: 你係話擋邊度?雁門/5臺山/赤松林?之前我黃金晁980防爆LV去安樂村都擋唔到...當時我LV係248﹐安樂村都難擋 第2D地方更加唔洗念 @@
而且用英擋我不如搵地方黎屈住D怪慢慢黎爆﹐仲快...又唔洗顧住隻英。
回復

回復 #52 大衛碧咸 的帖子

下= =安樂好易擋咋wor  你擋既意思係打1?
回復

原帖由 hoyin2121 於 2007-7-19 11:41 AM 發表
下= =安樂好易擋咋wor  你擋既意思係打1?

係啊...擋梗係打1囉:12:
你幾LV用青鏡宗去擋噢?打你英幾多血?係咪擋安樂村全map怪先?或者幾隻幾隻黎擋? =="
回復