查看: 11641|回復: 135

[原創] 令你決定不再玩水滸的三大原因

關閉 [複製鏈接]
歡迎講講可以令你們不再玩水滸的原因。
----------
老實說,本人都開始考慮不再玩了,這個考慮是我第三次了。

我第一次不開心,當時沒有朋友,在game裡用公頻跟大家訴心聲,反而被其他玩家罵我,所以不想玩。
第二次是因為升得太慢了....13x lv時,在關西經常沒有人升lv,只有我,很難升。
第三次是被惡人罵,口口聲聲說要不給我升lv,又說要殺我幫會的好漢。

多選投票: ( 最多可選 3 項 ), 共有 374 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限

回復 #1 cat001 的帖子

升得太慢
成個晁家差唔多空既-.-.

遊戲代理商服務太差
食鬼左我個金豬仲話我係我問題 叮雲起的輝-.-

遊戲代理商推出的優惠或包包太過物非所值
108包入面d 野都廢既 有珠冇點 有點冇珠 入面d 野廢到嘔電
回復

玩家中太多惡人和串人(串者,態度惡劣看不起人取笑人的人)
e勁人成日都串嘴  有$梗係勁架啦  d廢廢地果d好難玩- -]

玩來玩去都是類似的東西,沒新意,很悶
除左升lv 升lv 升lv  我都唔知有噠玩 個海戰個人認為 好低b-  -
回復

先後比人昆左蝶背...再比人拿左公仔

升得太慢,冇錢,朋友高我太多lv
回復

回復 #1 cat001 的帖子

cat姐又5玩?

其實game呢d實有衰人架,身正不怕影斜,做好自己咪得wor.

至於串你d人,公道自在人心,邊個岩邊個錯就自有分曉拉.

>_____________< 5好5玩!!!
回復

升lv太唔公平.....
我升幾個月先可以2轉,但係D人幾日岩點...搞到有D唔想升
1轉40幾都唔G點升...去關西又唔夠打成日係度87咁引...,打千里又冇經
有1次仲搞笑,係關西引怪點知唔小心引左隻ANT俾人X:85:
回復

唉..........其實玩玩下都覺得呢隻game悶啦,想打排又唔夠人地幫會多人,打虎打塔打海戰又要call馬先打得快, 錢又唔想洗咁多,始終自己當玩game當係散心,覺得洗太多錢好罪過,洗少少就冇所謂。

人有番咁上下大,都開始覺得同d細路一齊玩,一來無聊二來覺得d細路好白痴好無家教,三來隻game對自己唔係咁多正面價值。

同d細路嘈搞到自己唔開心就更加無謂。但d惡的細路偏偏就係冇乜家教,一日唔惡唔串就好似身痕咁,同d咁o既人一齊玩game,搞到我心情都燥哂,學左好多粗口。
回復

原帖由 KIT 於 2007/7/11 06:48 AM 發表
升得太慢
成個晁家差唔多空既-.-.

遊戲代理商服務太差
食鬼左我個金豬仲話我係我問題 叮雲起的輝-.-

遊戲代理商推出的優惠或包包太過物非所值
108包入面d 野都廢既 有珠冇點 有點冇珠 入面d 野廢到嘔電

大馬d包正好架,點解香港雲起成日蝦我地。

我睇大馬個「茶果包包」,正到死,一養佢一定有流倉...香港........哼...搵條毛就得....不死毛囉...開親盒就不死毛=.=
回復

甘你個8爪呢??= ="
回復

原帖由 聽•雨•軒boss 於 2007/7/11 01:21 PM 發表
cat姐又5玩?

其實game呢d實有衰人架,身正不怕影斜,做好自己咪得wor.

至於串你d人,公道自在人心,邊個岩邊個錯就自有分曉拉.

>_____________< 5好5玩!!!

我面皮薄丫嘛....:88: :81:
回復