樓主: 極神

[閒聊] 有冇人玩Puzzle&Dragons@@

不見好久話說仲有冇睇咩動漫

火影我兩年前聽講就完所以追番,點知到而家都.....
回復

極神 發表於 2014-3-9 23:59
不見好久話說仲有冇睇咩動漫

火影我兩年前聽講就完所以追番,點知到而家都..... ...

全職獵人 hunter x hunter - 熱血 冒險 好看過火影 現在有新的重製版動畫
銀魂 - 看過這個後, 對其他動漫沒什麼興趣了 , 有粵語版 tvb 配音 不過還是日版 配音好看
回復

♀型♂ 發表於 2014-3-18 18:55
全職獵人 hunter x hunter - 熱血 冒險 好看過火影 現在有新的重製版動畫
銀魂 - 看過這個後, 對其他動 ...

銀魂正野我果時聽人講好正,頂左年幾慢慢睇完頭幾十集,之後就不能一次過追哂,劇場版都忍唔住去支持,明明香港上完兩個星期就出BD,但真係要完場支持
回復

銀魂好看過很多動漫 開頭幾集不夠吸引 很多朋友都看了頭幾集就放棄了
回復

動漫我追緊新番
其他果d就例牌啦: one piece, fairy tail, hunterxhunter遲d先追
Uc呢 等左咁耐終於完左 可惜網上劣評多到呢……其實整體做得唔錯 除左有d九唔搭八之外
回復

我都好少追新番,通常一年追一套,最多兩套,其他等完左介紹先入坑

hunterxhunter真係冇意見,聽天由人,基本上都睇化哂,就係呢套令我覺得,一日未完,一日都好似仲有希望

就好似睇美劇季度結局同Marvel電影咁,原來漫畫都可以做到..

FT睇王道,已經冇左緊張感,自從果次全公會被一千條龍滅,做到有點史詩式電影預告feel,但點知眼高手低,就冇期待..

反而OP之前幾條線真係好緊張有新鮮感,而家開始合併條線後又變回原本咁,比較王道的劇情,都係一個字:等
==========================================

話說PAD最近同龍珠合作,應該都係中伏
回復

忘記傷痛,重新玩pad,結果發現好多野都好陌生
話說龍珠中比達
回復

Rayc 發表於 2014-6-6 15:38
忘記傷痛,重新玩pad,結果發現好多野都好陌生
話說龍珠中比達

咁好....4抽4銀兩無限而家基本上一個月至少有一半都派石,所以都係抽蛋為樂========================================================

最近開始搞學術文藝交流區,面對社會,好想搵d世藝抒發下......
http://www.bbs.tennyy.com/forum-419-1.html

回復

等星矢就抽
回復

星矢冇咩興趣,但可能會抽一次記念,睇下咩技,之現在日本好似由 嵐 代言,唔知會唔會出合作抽五人,如果有又抽
好彩日日派石唔似某塔咁無良又要like又要cap圖先送石

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復