查看: 12712|回復: 179

[閒聊] 有冇人玩Puzzle&Dragons@@

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

Puzzle&Dragons係一隻轉珠遊戲,單機,手機game,可加人做朋友,用朋友寵做隊長

最近玩緊呢隻game,雖然過100 lv了,但仍然唔夠打地獄級...(基本上技術問題...理論上寵物就是差那一點點)

主力暗隊,可以勉強打超級(普通龍,如歷龍,機龍)...有冇同好在這裡討論一下

game介紹
↓↓↓

http://zh.pad.wikia.com/wiki/Puz ... _%E7%BB%B4%E5%9F%BA

見到都唔識玩, 何況我部手機好鬼慢, 玩 candy crush 都窒.
回復

candy crush 係休閒小遊戲,Puzzle & Dragon 係類似RPG game,寵物育成,抽寵物,睇運氣睇技術,所以多數男人先喜歡玩
回復

我玩得超慢,D野超廢-_-
ID:116.700.723
回復

72LV 3個禮拜無玩了..
回復

加左Rayc@@殛臣就是在下,有木奧(6星,5星),火北歐(究進7星),水印(6星),長掛暗西洋(冥后,6星)
光印光埃光天照5星...全部未進化

回復

玩左幾耐?
回復

極神 發表於 2013-6-13 21:21
加左Rayc@@殛臣就是在下,有木奧(6星,5星),火北歐(究進7星),水印(6星),長掛暗西洋(冥后,6星)
光印光埃光天照 ...

D野都好勁,我得隻今日先進既光暗哈帝斯見得人
回復

我玩神魔之塔
回復

我都玩過神魔之塔但係玩10分鐘彈一次,部手機問題...之後先轉P&D
回復