樓主: Tenny

[閒聊] 本網站及論壇將於6月12日到期, 未知去向如何?? (已續期, 純吹水)

但有咩game少人整攻略又有唔少人知?
回復

其實而家已經有好多唔同既網係好似希望咁做一D遊戲既資料站 E.G: 透視鏡

所以如果要想再做資料既話 我諗 ...
chowalex 發表於 2010-5-21 05:46 PM

咁你講下有咩新game啦= =亂2同成吉都俾人話舊= =唔通艾爾咩= =
回復

SD高達Online得唔得?
雖然我無玩
回覆34回
回復

其實而家我個人認為應該決定埋個去向先
如果決定左搵其他GAME既資料的話

就不如去睇下而家電視賣咩廣告(ONLINE GAME)
同埋睇下d資料網整左d咩game,未整d咩
回復

如果整新game,好大風險,因為d人玩game就係貪新「先」
回復

現在Tenny連續唔續都唔知你們好似好老定咁,看遠不想近...
回復

現在Tenny連續唔續都唔知你們好似好老定咁,看遠不想近...
極神 發表於 2010-5-21 09:41 PM

到最後果日,如果真係要關,咪留低個msn lo
回復

你咁講野都有=.=
話說我一早比tenny封左msn  -   -+
回復

就算做新game資料網
如果無人長玩,高級資料好難取得,就好似tenny好多時都係叫舊朋友幫手影相先更新到網頁,做新手無咩可能得到呢d資料
而且e家長壽既遊戲都唔多,轉左之後可能幾年後又會變到e家咁少人

不過如果想試下既話,我黎緊既兩個月應該都幾得閒,可以幫手
最重要係投資正確,要搵到一隻人流高,不過又少資料站既game-_-
回復

其實而家我個人認為應該決定埋個去向先
如果決定左搵其他GAME既資料的話

就不如去睇下而家電視賣咩廣告 ...
chowalex 發表於 2010-5-21 09:10 PM

龍online 反斗西遊 gameone部份game都有賣= =
呢d game.........無言....
回復