樓主: Tenny

[閒聊] 本網站及論壇將於6月12日到期, 未知去向如何?? (已續期, 純吹水)

那样希望家园的榮光醫院,開心農場 一切都会关闭?
回復

那當然LA一齊都會關
回復

支持唔關壇 你俾左幾多錢出黎嫁= =(一年- -)
回復

我而家都冇時間打機, 以前就係玩水滸先整個FORUM同資料站出黎, 但係而家如果唔玩GAME而淨係好似而家咁, 意義不大.

而家1個月78蚊, 雖然就唔係好多, 不過如果冇野攪就緊係慳得就慳啦.
回復

遲d有咩新game呀?
動員,所有人一齊去玩,搵料做個新既資料站~
以前希望係靠水滸起家,依家我就唔信轉game唔可以令佢起死回生~
回復

要執,我阻唔到,因為我都冇咩好方案,但係...執左真係好可惜,半途而廢咁,來左4年,由當初新仔到現在老手,論壇轉變唔少,而我一直冇離開過,眼看消失卻又無能為力...真的不是味兒,估唔到當年的末日現在又再重現,只可以眼白白看著他消失
回復

我個BLOG...打左唔少野嫁>_<"
個FORUM關左..我會冇左好多回憶=[
留下童年陰影55
我覺得..
呢個壇如果要變,
就應該係改左個主題一樣TENNY你擅長既野..
至於BSTC既suggestion..
與其GAME....呢個我諗需要時間
同埋好多GAME都加設左FACEBOOK群組同埋FORUM
好多跑ONLINE同新出既幻月之歌.{我SUMMER既目標@@}
至於如果簡左一隻紅唔起既GAME..
好似我上年玩既夢幻龍族{半年都唔知有冇就要狂合SER了,,就汁嚕應該}
就WASTE TIME =_="
現時黎講....
其實我地FORUM都有唔少人才.
最少讀書上都OK丫..某好勁既BSTC
TENNY本身電腦都勁丫.
極神我諗係笑片果D方面吧!
語文+畫畫神手有燒羊同2字頭,不過呢2個都好少上黎了.
現時比較多人既FORUM都係以
整BANNER,,,
自貼交友
高登呢d就多元化拉=口="{{偏向色情=_=
我覺得如果要突圍而出.
學術上研究---好處係有唔少懶人都鐘意上網問功課-.-
唔好就係未必有人教.同埋....讀書既都唔會成日上forum既人拉=_="

主要覺得要有一個特色"
game呢d一定唔會長久.

仲有一點..
我覺得個壇既人氣同發post量有好大關係.
因為有唔少人想係嬝上識下fd咁,,
吹水好重要ga @@
所以希望tenny係發post方面唔好set咁多limit!!
吹水都吹得唔自在=.=
3男e+都沒落緊i think同以前比起黎.
由自貼交友變左做...我留意到e+d私影多到丫-口-"
同埋d團訂..
我fd都有係果度開post搵$$-.-"
tenny都可以係個壇度加d廣告既...
咁樣負擔會細d..
加上個壇對tenny黎講都好有記念性吧!
捨得關掉嗎=口="
回復

幻月都OK既0 . 0
不過想長時期呢~暴風雪出版的很好
PS:不過我個人建議RO囉
回復

suggest完唔搵information又係另一回事.
同埋如果資料係copy番黎...
吸引力又扣減了
回復

咁靠你地LA~.~"我無玩ONLINE GAME兩年~亦唔打算玩(下年AL忙死)
回復