查看: 10837|回復: 125

[閒聊] 本網站及論壇將於6月12日到期, 未知去向如何?? (已續期, 純吹水)

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
還有不到1個月時間, 本網就到期了.

在這5年期間, 得到各位會員之鼎力支持及協助下, 令到論壇生色不少, 而水滸方面亦能做到資料齊備, 有問必答.

不過, 由於這款遊戲開始沒落, 玩的人少之又少, 相對問的問題又愈來愈少, 好像已經失去了意義.

而其他方面之討論亦寥寥可數, 多數只有幾位忠實會員尚且存在, 所以如果沒有其他可行的建議, 應該到期就會關閉了.

如果大家有其他方案, 歡迎提出.
可不可以轉做免費論壇減輕成本諸如此類呢...始終消失了有感可惜
回復

回復 2# 極神

我一定唔會做免費論壇, 一係唔整, 一係就比錢.

但係, 我想知值唔值得...??
回復

其實可以轉移到其他遊戲的...
多元化也可以吸引更多人...
回復

我係寵都未到第一
發帖未到狀元
希望唔好關
回復

支持唔關壇
回復

可不可以轉做免費論壇減輕成本諸如此類呢...始終消失了有感可惜
極神 發表於 2010-5-18 11:38 AM

如果用免費論壇,會無左好多好野
回復

雖然都好唔捨得,但係如果整1個冇人上的論壇.就好似有等於無咁,而我又冇方案.
最後決定係tenny你手上
回復

賺同#4的說法0.0

老實講我幾年前都係玩水滸所以黎到希望

其後冇玩水滸了  亦有間中上來玩寵

Tenny哥亦幫助過我唔少次,好似整論壇戈d

我都係最近玩香港既水滸先返黎0.0
其實人真係好少了

究竟可唔可以諗下轉其他game?  始終關了太可惜
回復

係LOR~轉其他GAME繼續都好呀0 . 0
回復