樓主: Tenny

[閒聊] 本網站及論壇將於6月12日到期, 未知去向如何?? (已續期, 純吹水)

即係中幾既數?
中二係咪都應該得?我有好多唔識
Rayc 發表於 22-5-2010 08:26 PM

如果系中文既就幫到
除左數之外咩科到系好廢既中三路過~~~~~~~~~
回復  極神

係我自己拒絕, 唔係佢唔比我加入.
Tenny 發表於 23-5-2010 10:24 PM

好有個性
回復

為何拒絕?
如加入的話
會多些人玩的.
回復

回復  極神

係我自己拒絕, 唔係佢唔比我加入.
Tenny 發表於 2010-5-23 10:24 PM

如果加入左,係咪會有好多限制?
回復

看來你理解能力尚差一些= =他話原因是被block了...而通常只有較大名氣的論壇先會被block,我學校都 ...
極神 發表於 2010-5-23 05:47 PM

原來係咁,因為我學校無block
回復

其實都可以嘗試加入政治因素,因為最近幾hit而且好似都有會員對此有興趣
回復

(細聲:怎大家好似離題了-W-''')

其實最緊要既係而家究竟tenny得唔得閒攪落去

得閒既話就真係專門地攪一樣野

學術好 game都好  因為老實講我地固定會員唔多

所以好難做到好多樣  所以應該做起一樣做返個名同人流出黎先
回復

要有人流,先要多帖
所以都係多發帖
灌水之王要多發帖
回復

回RAYC我地發帖都唔算少LA關咩事先得架

個人認為只係搞新GAME唔多夠~新GAME好快被棄置~.~所以我覺得應該投資係D長線既GAME
個人認為算係長玩既有SD GUNDAM, RO, WOW, 三國群英2
另外網上連線類既GAME好似STARCRAFT呀~信長等都有搞既價值也

如BY THE WAY~學術方面化學我可以問我也
回復

回復 108# andyyeung0927

終於搵到個sd同志la
回復

回RAYC我地發帖都唔算少LA關咩事先得架
個人認為只係搞新GAME唔多夠~新GAME好快被棄置~.~所以我覺得 ...
andyyeung0927 發表於 2010-5-24 09:25 PM

如果無帖都應該唔會有人加入
回復