樓主: zex99x

[原創] 一部電腦十開方法

關閉 [複製鏈接]
5 hai mah
u zek fan lei tai ??
understand?
sry..cause my pc cant type chinese
no chinese star
回復

原帖由 ariel12340 於 8-3-2008 20:18 發表
5 hai mah
u zek fan lei tai ??
understand?
sry..cause my pc cant type chinese
no chinese star

完完全全看不明白, tennyy論壇規矩:如果沒中文字,請寫全英文
回復

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

評分

參與人數 1威望 -5 收起 理由
Frank_chan -5 請勿惡意灌水。

查看全部評分

回復

原帖由 andyhidy 於 8-3-2008 03:25 發表
我睇你個幅task嘅圖發覺喺有10個用戶..如果按照你之前所講唔洗轉用戶就可以控制10個帳號..莫非喺喺單一用戶監控或控制其他用戶嘅程序?

我沒說過哦, 我說的是轉user不需用古老方式,比古老方式更有效率的轉user. 電腦設計的好, 0.2秒已經進入第二個user

原帖由 andyhidy 於 8-3-2008 12:54 發表
簡單D黎講就喺利用軟件將電腦嘅性能發揮到極致..

除非你20開在你的那架手提, 那麼就真的是性能發揮到極致

原帖由 阿剛 於 8-3-2008 12:59 發表
想問,運行game時,ram/diplay card,邊樣性能比較重要?

RAM需要開多個user, Display Card保持遊戲順暢

原帖由 玄紫羽 於 8-3-2008 13:38 發表
喝喝~
看了他的基本介紹
還有那些詛咒~
感覺很有趣耶

不然死氣沉沉,那多不好

原帖由 bardcool 於 8-3-2008 16:10 發表
要积分的。。。。。。我看我没机会看了

從現在開始收集積分就可以了
回復

其實我想講-_-10開又可以點呢-_-
我相信6開已經很足夠吧-_-
6開自己一隊馬升  
其實3370蚊的電腦已經可以6開升lv唔lag
我用我朋友部機c個
AMD AM2 X2 DUAL CORE ADO4200-DO CPU
ASUS M2A-VM/AM2 AMD 690G,M.ATX M/B
A-DATA DDR-2 667MHZ 1G Ramx2
Sapphire藍寶石 HD3650 PCI-E 256MB DDR3<<ati
回復

我好想知點十開- -
回復

原帖由 kenneth1234 於 2008-3-8 10:38 PM 發表
6開自己一隊馬升  
我用我朋友部機c個
AMD AM2 X2 DUAL CORE ADO4200-DO CPU
ASUS M2A-VM/AM2 AMD 690G,M.A ...

原來係咁@@
回復

原帖由 kenneth1234 於 8-3-2008 22:38 發表
6開自己一隊馬升  
我用我朋友部機c個
ASUS M2A-VM/AM2 AMD 690G,M.A ...

係ge, 6開已經好足夠, 不過有d人就需要10開, 因為可以掛料. 就好似, 你訓覺10開, 醒返已經有好多料.. 好過雙開, 雙開一個月採ge材料, 10開幾日就可以採米.

Ati可以6開真係值得高興, 不過之前我用朋友3870開, ATI CATALYST 5理想, 效果明顯比Nvidia差好多, 用左第三方提供ge ATI 驅動先勉強可以拉近NVIDIA距離

其實泥個方法有好處,有壞處,都係睇你點樣去發揮佢. 比d 5想使用真錢, 又覺得水滸5公平ge玩家黎講, 泥個10開可以幫上好多忙
回復

支持加用緊中
回復

lol..need point to view ?
回復