樓主: zex99x

[原創] 一部電腦十開方法

關閉 [複製鏈接]
原帖由 andyhidy 於 2008-3-8 03:25 AM 發表
我睇你個幅task嘅圖發覺喺有10個用戶..如果按照你之前所講唔洗轉用戶就可以控制10個帳號..莫非喺喺單一用戶監控或控制其他用戶嘅程序?

樓主沒說過只用一個user
一部電腦開10 ID但係部機一樣跑得快, 換user 5會慢 [ 本貼已經停止服務 ]
這是樓主以前的帖子,有說到換user不會慢到死,因該是在進行更換user的時候不會用很長的時間.
回復

原帖由 幻幻 於 2008-3-8 10:43 AM 發表
點check
我唔明preparation up乜 -v-"

電腦白痴字

暈... 怎麼現在需要積分才可以瀏覽. 要check自己電腦specs可以看你Motherboard的牌子或型號. 方法有幾個,第一個可以看你Motherboard的包裝盒子,第二個可以看Motherboard表面刻上的代碼/數字. 查到之後例如,MSI K4T7,之後就在google搜尋這個motherboard的資料,看看有沒support nvidia的.
回復

好深....我唔明= .=
回復

原帖由 reevelwm 於 2008-3-8 11:57 AM 發表
好深....我唔明= .=

不明白就在這裡說你哪裡不明白 , 大家一起幫你解答 , 這樣我又可以加積分
回復

簡單D黎講就喺利用軟件將電腦嘅性能發揮到極致..
回復

想問,運行game時,ram/diplay card,邊樣性能比較重要?
回復

兩樣都重要..就好似杯同水嘅關係..杯大水少,浪費..杯細水多.裝唔曬
回復

喝喝~
看了他的基本介紹
還有那些詛咒~
感覺很有趣耶
回復

原帖由 玄紫羽 於 2008-3-8 01:38 PM 發表
喝喝~
看了他的基本介紹
還有那些詛咒~
感覺很有趣耶

我也是這樣想, PS:我已經10積分了,謝謝
回復

要积分的。。。。。。我看我没机会看了
回復