樓主: 雲之刺客

[其他] 水滸太多反掛機的人!!!

關閉 [複製鏈接]
咁個星期既記6係
1隻林1隻史
3隻曹正
2隻孔明
:loveliness:
最僧人地掛機:21:
回復

掛機冇罪:21: d人宣戰/反掛機make到我們拉經死x/掛機d人死我們會升吾到
因為掛機d人通常在掛機前組拉經:17:
回復

原帖由 夫子 於 2006-10-3 05:01 PM 發表
掛機冇罪:21: d人宣戰/反掛機make到我們拉經死x/掛機d人死我們會升吾到
因為掛機d人通常在掛機前組拉經:17:

我會引死佢/開紅宣死佢地:loveliness:
回復

:26: :26: :26: 下....................
回復

成日都要搶成日都要搶怪 (特別是1轉)
我5殺掛機d人ge ._.
回復

反掛機你都唔好殺人英啦- -話到自己冇錯咁:05: 其實就係殺『英』:13: 講咁多有鬼用咩:22: 教你一招勁野啦:25: 開佢紅就搵1條友幫手,跟著2個人出招秒佢:22: 咁佢就求生不得求死不能:26: 仲可以見到死人行路:26:
回復

回復第 80 帖由 雲之刺客 所發的帖子

新手係用得

但係唔係用黎掛機
回復

回復第 86 帖由 水月兒 所發的帖子

錦我地係冇錯

你話掛機咁好 拎隻英黎殺我丫
回復

呢個game..5系叫人用英掛機升lv ka..:07:
英雄只不過系一個輔助系統:01: ~ D人話。。矛英點升lv?:18:
好明顯系未做足功課lo, 水滸?面每一個lv都有對應既升級地點~:13:
你只要按部就班,矛咩話升5到,只不過系速度問題。
就我自己黎講,
1~35  完全自己一個怪一個怪甘打
36~40 既時候我有掛過英(不過人系度),但系我大多數都系自己打
41~50 我去左白牙拉經。。矛人team好正常~我經常幾日都矛lv升。。矛得拉我就掛生活技能:07:
50+ 學到漫花。。我就開始自引自爆 (好有gundam feel。。自爆:12: )
一直到100lv。。我都系甘玩~ 如果我開英,我人一定系度看住。
如果你自己5看住~比人殺,甘都系你自己既錯,5好話人。
你知道50+會比人宣, 你自己要開英la。 甘你自己就要做好比人殺英殺人既打算~
呢個世界上,做任何野都會有風險ka la~變會樣樣野都安安全全甘比你賺?:08:
有人會話會浪費D返工返學&訓覺既時間,水滸開生活技能為乜?米就系比你地系呢D時間度
用lor,做生活技能5會比人殺,又可以賺錢,你做咩5去掛?
5好話D 1轉2轉蝦新人,又5系一宣即打,有時間比你拒絕,你自己5系樹~怪得邊個?

p.s.我一轉之前從來未缺過sp..連夜晚訓覺都開宋萬掛礦~
回復

回復第 89 帖由 凰雷 所發的帖子

講得好

係呀 

人地宣你你有得簡唔好嫁

係你唔好度

先會被人宣你

所以唔好話我地d1�2轉9啦

殺死你地英既最終兇手係你地掛機既人

唔係宣你既人
回復