樓主: 雲之刺客

[其他] 水滸太多反掛機的人!!!

關閉 [複製鏈接]
唉~ 宣戰令到我好無奈- -點解呢?因為有d反掛英ge人lo

佢地口口聲聲話反掛英 自己冇掛過咩 嘈乜野嘈 要殺掛

英就先殺自己啦(好似燥左小小呀可:42: )
回復

其實呢個問題都爭論左好耐。其實個個呢類既game都係你殺我我殺你啦。不過爭論都係因為個game既設定問題。係game入面死咪死啦,又唔會痛既又唔係真死既。不過呢個game無啦啦整d甚麼"懲罰性經驗值"同英雄續命丹出來又要搞個宣戰系統出來,搞到d人俾人宣戰就好緊張咁。其實又唔係呃人又唔係真正殺人,係個game入面玩下又何必咁緊張呢。

其實打怪升lv都有機會死啦,又見d人係論壇投訴俾怪殺人同殺英。有錢咪係game入面買極忘懲或者英雄續命丹,無錢買極忘懲或者英雄續命丹咪唔好掛英啦。升慢d又唔會死人既,日掛夜掛先升到lv就俾你升到3轉都無意義啦。

不過我都唔主張人地殺英既,殺玩家就ok啦。死英會迫人使錢都唔係咁好既。

回復

唔比人掛機就唔好出有英雄系統啦!:21: :21:
回復

原帖由 朋分花用 於 2006-10-14 04:38 PM 發表
唔比人掛機就唔好出有英雄系統啦!:21: :21:

5好傻啦。。掛機55比。。但系都要有限制ka
你地話12轉蝦新人。。你地系低lv地方掛機又算點?:18:
我舉個例子:以前我低lv個時去翠平山練級走到邊都系人地掛英..等好耐先等到12只漏空既怪。。:13:
大佬~甘你地系55比低lv既人練級ar? :24:
講到好似矛英掛就玩5度,升5lv。。但其實5系個個新人都有錢買英ka bor~矛錢買英既人點算? :18:
仲有,你話“唔比人掛機就唔好出有英雄系統啦!我之前都話過咯,英雄系一個輔助~好似我e家響千里升lv…D怪全部1020m血,我爆一下先得1m:19: ,公孫爆一下就18m左右:22: 。。。雖然話矛英55得,但系有英可以快好多。:22:
最後都系哥句。。。掛英比人殺英:28: 殺人:28: ,系你自己一早就知道可能會發生既事~所以真系比人殺左~都米怪人,因為你自己都預左
ka la:23:

回復

回復第 91 帖由 fungka123 所發的帖子

我真係冇掛過

如果開英我都會對住部腦

唔會好似你地錦樣一掛完就走人
回復

回復第 93 帖由 朋分花用 所發的帖子

出英雄係俾d1轉2轉升lv 用

你地d 怪 得戈1m 血左右

我地戈d 公爆10幾20 野都唔死

冇英雄

錦你地唔好升2轉啦
回復

回復第 94 帖由 凰雷 所發的帖子

講得好!
英雄只係輔助你,而5係代替你.:07:
回復

岩 

講得好

如果你掛機就升到lv 錦你就咪玩水滸啦
回復

我就支持掛機既:27:
因為我自已都成日掛機up lv:09: :09:
回復

同埋掛機...你係唔會汁野既....如果打到勁野都冇得汁...其實掛機都有壞處:10:
回復