樓主: 雲之刺客

[其他] 水滸太多反掛機的人!!!

關閉 [複製鏈接]
原帖由 leohk02311 於 2006-10-17 05:19 PM 發表
同埋掛機...你係唔會汁野既....如果打到勁野都冇得汁...其實掛機都有壞處:10:

又會係壞處ge..
本來係冇得練級,但係白白送D lv比你..就算冇得汁野,我覺得都係好賺lor
同埋..本身挂得機,就代表低lv la..有咩好汁wo?
跌得最好都不過係4草(個人意見),但又幾何跌先?
低lv D裝,比曬lv6字首都冇乜用啦..你係5係想要lv10如來劍先?

更加5好提哥d用ez汁野既人啦...又挂,又用外掛...完全屬於下流級
回復

我得65lv,我係反掛機
你地日掛夜掛1曰升1-6lv
對d自己升之人好5公平
出英雄係俾d1-50lv or1轉2轉升lv用
所以見到50-60lv掛機之人我就去升lv半小時再來見到50-60lv掛機之人去宣佢...殺英(文人例外,因為文人沒得自己升)
(因為可能50-60lv掛機之人去在大便等等...)
你地想高lv就掛機,不如買AC
正所為一寸光陰,一寸金,寸金難寸光陰
希望大家明白-.-...........完

回復

反掛機..
個個都掛機~~
升得又慢又阻住人升>w<
掛機冇錯..
但係俾人宣就冇得怨la~
d經都唔使努力就有..
個個掛機都唔好玩la~
1d都唔熱鬧><
:24:
回復

回復第 103 帖由 calbee2006 所發的帖子

掛機囉 

俾我升下殺人都好嘛∼

不過都係反掛雞...
回復

我用討伐up lv 的,我覺得用討伐up得怏啲,
有自己的攻擊和英雄的攻擊,打隻怪都快啲啦.
不過人地有人地的up lv的方法,掛英都是一種up lv的方法,
我們不應該干涉人地up lv的方法.

回復

林ser ge碼超係一個好好ge例子:16:
回復

我有次見到個一轉(金剛洞),我掛緊英,佢霸場,我就狂禁邀請好友,搞到佢走左
回復

回復第 107 帖由 kungTo123456 所發的帖子

你掛機仲玩人

你吾系牙

仲有條友都傻傻地 加左你好友未吾洗煩囉-.-
回復

我覺得宣掛機人和殺英冇罪
回復

一只英对我来说几贵你们知道吗?你们以为没有英的那些不想买来挂咩?都是要钱买的咧...用game钱来买的英还要珍贵,要用几多心血存钱来买的你们知道吗?!!!!

杀英的人真可恶!!!

我反杀英的人!!!反反反!!!:16:
回復