樓主: 雲之刺客

[其他] 水滸太多反掛機的人!!!

關閉 [複製鏈接]
原帖由 lilf3344 於 2006-8-3 21:13 發表
而家d人打機唔係自己升架啦   有得掛就掛
懶到出汁   都唔知佢係咪有心玩

唉.. 甘都係既.. 不過我地都可以就甘kill左佢地..
因為佢地係先到果個地方先既..
如果唔想佢地係果到既話...
甘不如我地早一d開team.. 早一d係果到打..
甘樣佢地咪唔可以係果到掛機lor!!!
回復

話時話..d人掛機升lv既話隻英到時到侯都一定會死嫁..
因為d怪始終都會打到佢地d英冇晒hp..
回復

其實雲起的真正主腦是1轉,2轉狗!!!!:21:
回復

原帖由 lwybilly 於 2006-8-4 08:48 PM 發表
話時話..d人掛機升lv既話隻英到時到侯都一定會死嫁..
因為d怪始終都會打到佢地d英冇晒hp..

=.=掛英者英只要比怪扣1就一定唔會死(比玩家殺死除外)招完後,英會自己加返d血,好似你人企係到都識加返d血啦:26:但我唸左一陣:13:反掛機係岩ga:07:不過就唔好殺英,廢是比雲起搵錢,冇人死英就冇人用買換英續,咁就少左人買點:22:反掛機ga殺人就好啦,殺英個d就係:45:賤人:45:殺英係損人不利己,咁都仲要傷害我地e d玩家仲唔係賤:45:我隻史:24:死:24:左:24:呀:19:
回復

成日講粗口tim.......
回復

掛機冇罪掛機冇罪 掛機冇罪 掛機冇罪  掛機冇罪                    掛機冇罪掛機冇罪 掛機冇罪掛機冇罪 掛        
掛機冇罪                                                        掛機冇罪                 掛機冇罪                                 掛機冇罪      
掛機冇罪                                                                                          掛機冇罪                                 掛機冇罪
掛機冇罪                          掛機冇罪 掛機冇罪掛機冇罪                掛機冇罪                               掛機冇罪  
掛機冇罪                           掛機冇罪掛機冇罪掛機冇罪                 掛機冇罪                                 掛機冇罪   
掛機冇罪                                                    掛機冇罪                        掛機冇罪                                掛機冇罪  
掛機冇罪                                                   掛機冇罪                        掛機冇罪                                掛機冇罪
掛機冇罪 掛機冇罪 掛機冇罪 掛機冇罪 掛機冇罪                        掛機冇罪                                  掛機冇罪
回復

掛機@@想掛機ga比隻game你地啦.......金融,包你一入到去見到個d野你地冇野好講:16:
我呀哥都日日係到掛,又去左返工,真係吹脹:28:
回復

我現在68lv...掛機又怕比人kill
好慘~.~
回復

=口=我都係一轉味又係比人宣戰戰到隻英又死左∼果日先死完一隻+防爆級史仔><好唔開心∼
 d人真係賤格∼人地掛英升級又關佢事既∼係都要宣人∼搞下你隻英先開心
回復

其實你明知有被人宣戰的可能, 你做咩仲要掛英???
宣戰系統有5min的時限就係想俾你地一個機會去拒絕
你懶唔想人手打都算, 但完全離開個game咁掛(eg出左街)就係你唔o岩
你如果會間中望下個game就會見到自己俾人宣, 就算唔望, 你都會聽到"叮"一聲, 提示你被宣戰, 咁你都仲可以拒絕
人地落手落腳咁升lv, 起碼都叫有付出, 但你乜都唔做又霸住個場, 我覺得佢殺你係合理架喎
你既然要懶, 咁就要付出代價, 冒下險

我覺得水滸ge宣戰俾機會你拒絕已經好好, 我之前玩墨香俾人連殺十幾次, 想拒絕都唔得
回復