樓主: 雲之刺客

[其他] 水滸太多反掛機的人!!!

關閉 [複製鏈接]
掛機都冇所謂啦...掛機人士都有貢格,可以俾我地d細o既汁下野,幾好吖
回復

雲之刺客
you say '成日都要搶怪和霸場(特別是1轉)'
me also is1轉 bo
I want ask a question.
if I help boom ,I also is 霸場?
回復

我唔會掛家....因為我廢事死屎呀== 同埋我自己爆同屈 但我信掛機係冇錯家......雖然....我殺過金林 仲係秒 但我死左屎之後就信掛機係冇錯家啦==
回復

係囉!!我得35lv都被人搶怪,
人地隻隻game都有得掛ga la
我唔明有咩吾arm lo~
回復

掛機之ma~~係咪咁都唔比阿~
人地想升LV 就係到搶場~
好鬼9阿  d人:08:
回復

掛機其實係gm係賺錢的一個方法,等你d人宣你,咁你就.................
回復

d人就係自己未轉果 時 比d一轉殺左 到佢地一轉時 就會宣人
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-8-4 09:33 PM 發表
其實雲起的真正主腦是1轉,2轉狗!!!!:21:

我唔据e句
係咪乜野事都關1轉2轉d人先
e+冇新map d2轉咪又係咁嘈
結果呢 大馬出左新map後一日先到我地出
我話唔關雲起事
ps 我係反反掛機人xd
回復

。。。。。

哎!我地褂英姐。成日宣戰.打完只英,再打埋我個人。:12: 氣死我
回復

最好一定一有得掛機la 如果水滸無得掛機又會小左好多人玩 咁係吾係要有掛機先:00:
回復