樓主: 雲之刺客

[其他] 水滸太多反掛機的人!!!

關閉 [複製鏈接]
尋日好慘...掛掛下機俾人殺左隻青鮑(加埋自己),隻包仲要得番一命....

佢地好9ar..唔開紅就引大量怪黎殺人...兩日前仲唔知倅乜野人殺左十幾二十次...搞到5,60m死經....好彩有朋友夠義傻組我吸番...吸左成幾個鐘先清哂.....

青包ar青包...好懷念你呀...
回復

你好你好我係反對黨

原帖由 水月兒 於 2006-8-2 10:45 AM 發表
講起就嬲:11:岩岩先比人殺左隻史:19::19::19:條友叫:45:浪人小子:45:唔比我掛咪殺人囉做咩要殺英喎:09::09::09:e家英雄續命丹又升價:24::24:都唔知幾時先有錢比隻史續命:24:

浪人小子係我個fd黎架wo,佢做錯d咩呀
回復

系統的錯....宣戰唔係問題...如果可以取消5分鐘強制就最好
有閎岩岩行開左...可能只係行開10分鐘...做完家事/幫父母做小小野..番到電腦邊...見左自己同隻英死左...真係好無心機...尋晚真係諗過就咁唔玩就算.....

佢地霸場..唔係問題...霸得幾耐丫,但係強制性紅名係最大問題...有時行開行埋...真係好唔掂(難聽d講..有時急起上黎..唔通真係就咁擺當哂時間咩)
回復

原帖由 lamyeung 於 2006-8-2 12:03 PM 發表

浪人小子係我個fd黎架wo,佢做錯d咩呀

佢ga錯事就係殺我隻英:11::11:唔比我掛英咪殺人囉
殺人同殺英咪一樣係反掛機,咁做咩要殺英
我都識蕭楊好似你有事出左去我宣你咁,你老婆都會幫手啦我殺q埋你老婆你會點呀:45:
回復

雖然我之前係反掛機 -  -
我0係魯ser宣人宣到個個都識我=  =
但我依家睇完咁多位ge post之後= =
我依家決定    "" 反反掛機 ""
回復

我都fell"好多人反掛機"
回復

而家d人打機唔係自己升架啦   有得掛就掛
懶到出汁   都唔知佢係咪有心玩
回復

原帖由 lilf3344 於 2006-8-3 22:13 發表
而家d人打機唔係自己升架啦   有得掛就掛
懶到出汁   都唔知佢係咪有心玩

1-50lv是掛機時代,50lv之後就可以自己打=.="
回復

邊個當初話可以就甘宣戰嫁..."
其實我地拎住左張生死paper已經得la..
仲駛咩搞d甘既野出黎wor..
d gm可能真係好聽d2轉話1轉話...
整個甘既野出黎玩死晒每一個server每一位玩家..
回復

原帖由 NGYAN1600 於 2006-8-2 12:04 發表
系統的錯....宣戰唔係問題...如果可以取消5分鐘強制就最好
有閎岩岩行開左...可能只係行開10分鐘...做完家事/幫父母做小小野..番到電腦邊...見左自己同隻英死左...真係好無心機...尋晚真係諗過就咁唔玩就算..... ...

宜家我一轉左之後仲驚.. 因為你真係唔知邊個係低lv過你邊個係高d...
有時我放左隻英出黎做任... 或者掛d原料la (好似白x屑甘...)
(講明先牙!!! 我唔用外掛嫁!! 全部都係人手汁野嫁!!!)
話多話少我媽咪都會叫我幫佢做d野...
甘我當然要幫佢先la!!! 容咩易佢發起脾氣上黎唔俾我玩嫁!!??
到呢個時候我就驚la.. 驚有一轉二轉人行過..
見到我唔動.. 就係到宣我...
到時要睇番邊個打死我都難la!!!! ><"

即係有好多人都可能話我好lazy.. 唔自己打果d野..
不過宜家我甘樣都係好好甘用我隻英姐..
掛係果到又升唔到lv既..
kill我果個係果到緊+唔會係果到升到lv la..

即係我想講話.. 要kill既.. 我唔理得甘多..
不過中意反掛機既人.. 你地可唔可以睇下邊d掛機先好kill..
唔好睇到邊個唔動一陣間就kill邊個...
回復