樓主: cat001

[原創] 郁d話唔俾人升lv,有冇必要咁惡呀

:07: :07: me also every day giv ppl bully de la...:43: :52: :52: :52:
回復

差唔多個個轉左二轉就扮勁同惡+啦:32: :32: :32:
回復

回復 #22 cat001 的帖子

甘公頻係人地放野or收野既頻道你係度講d唔開心既野做咩先 你唔講d人埋唔會話你lo
回復

│�__╭╭╭╭╭__�│   
│           │  ╭──────────╮
│           │ <凡走過!必留下痕跡 ~ │ 
│ -       - │  ╰──────────╯
│≡    o    ≡│
│           │ 
╰──┬O◤▽◥O┬──╯
   |  o  |
   |╭---╮|
   ╰╯   ╰╯
回復

佢地系現實生活冇"地位"
系game咪想要d"地位"lo
當可憐下佢 毫比佢lo
回復

原帖由 cat001 於 2007-7-16 12:19 PM 發表

你未試過俾佢地踩姐。

我聽人講....真係聽人講的:佢地見你同佢地差不多lv,會俾番幾分面你,見你係低lv,就唔會咁客氣。之於係邊個講,我唔以透露,可以講的係:果個人都玩左兩年幾,我會信佢囉,而且我確 ...

之前有位人士(我吾會爆佢系邊個),講過一句野,我覺得好岩好有道理
佢話:吾洗理佢地,呢d人打機上腦

佢講既野我會永遠記住
大家都要記住
打機千其吾好"打機上腦"
回復

咁係就咪玩,之後玩D玩技術ge game D高lv奈你唔何
回復

所以依家咪好少有新手玩囉...
就算d新手都多數係舊既人果d分身...
回復

我想講句.....你地成日話高lv人係衰

錦你地唔好升lv啦 高lv 未必係衰人

有d 都好忍得 只要你地唔係成日去做埋d咩偷經

搶怪 佢地都唔會得閒黎搞你啦
回復

=_= 我重來唔偷經
仲有.......d惡人的確係恃住自己高lv喎...
我都唔認同高lv係=惡人...但係惡人通常係高lv囉
回復