樓主: cat001

[原創] 郁d話唔俾人升lv,有冇必要咁惡呀

原帖由 小寶寶 於 2007-7-15 12:10 PM 發表

明顯地,,你已經系第一個._.

明顯地 你地原全搞錯晒呢件事
回復

其實 我都覺得你有d 唔岩 渡係話我幫佢地

而事實係根本人地打緊個區域 你走埋去爆

試諗一下 如果你打雁龜啦 有好多龜

錦係咪英爆緊戈d 你先唔打得?

錦姐係話 除左人地英爆緊戈d  你引走哂全場佢

錦你會點?

同埋如果你態度好番少少 dd 同花花都唔會錦囉

我都叫做識佢佢地2個唔係d 錦既人黎=.=
回復

原帖由 KIT 於 2007-7-16 09:11 AM 發表

...

你未試過
你吾明嫁啦
佢兩隻野系我身上真系"恩惠"吾少
呢個都系我吾再玩既原因之一
回復

原帖由 KIT 於 2007/7/16 09:11 AM 發表

...

你未試過俾佢地踩姐。

我聽人講....真係聽人講的:佢地見你同佢地差不多lv,會俾番幾分面你,見你係低lv,就唔會咁客氣。之於係邊個講,我唔以透露,可以講的係:果個人都玩左兩年幾,我會信佢囉,而且我確有多次親身感受喎。

回復

但係呢件事真係你錯先
唔應該話dd同花花
回復

d高lv既人係咁衰嫁啦,尤其係d高lv既劍客之類呀,郁d唔係話唔鋸打過就話"你以後唔洗升lv嫁啦"
回復

原帖由 殺手林沖 於 2007/7/16 03:58 PM 發表
但係呢件事真係你錯先
唔應該話dd同花花

我覺得對與錯固然係問題,但更重要o既係佢地對低lv人的態度囉....你又唔見林ser蕭揚會咁?佢俾人殺黃人,都原諒人呀!幾有氣量呀,仲要係好好禮貌囉。
http://www.tennyy.com/bbs/viewth ... omuid=7243#pid72384

佢地的態度係會直接影響水滸仲有冇人玩囉

唔信你睇下個投票:http://www.tennyy.com/bbs/viewthread.php?tid=9025&highlight=

回復

回復 #37 cat001 的帖子

有d時候 係高手果d講野唔好咁串ar(雖然好聲好氣佢地都唔理你= =)有d人真係得閒到日日踩你場
回復

=.="我一值都好小串人  多數都係幫爆
回復

高lv既人係咁衰嫁啦
回復