查看: 3521|回復: 55

[原創] 郁d話唔俾人升lv,有冇必要咁惡呀

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
d 高lv人好衰,郁d話唔俾人升lv ,郁d又話殺人地d好漢,佢地出英打料霸住哂個場就得,我唔用外掛打料人打又唔俾。

而家d人好冇教養。成日恐嚇人,係要令人地玩得唔開心佢地就會好開心,呢d人好自私。

第日成個serv俾呢d衰人蝦走哂,睇你地做高lv係咪仲咁開心,咁鐘意蝦低lv人,咪棧冇人玩game,到時自己圍內幾個自閉數手指囉。再唔係到時咪又合serv囉。呢個game好多人都係俾人蝦走唔玩架啦。

d人好衰,出英打最多咪打一隻怪,咁你隻英冇打緊果d又冇mark 名,我行黎爆下我又有罪咩,何況我又唔係企死一個位爆,我行黎行去見怪就打又唔俾。d人擺明係想集埋d野一次過汁,咁我爆d冇人打緊的怪姐,d怪全部綠名,點解唔俾人打,我又唔係企死呢度打。

人人都出隻英o係度打料,一人企一個位,其他人行過埋黎打料,又唔係打你隻英打緊果隻,d怪又冇記認又唔係紅名,d人就巴巴閉閉好似個場係佢咁,咁係咪出英就可以霸住個場丫?

最賤係d人成日郁d就唔俾人升lv,郁d就話見我幫d人打果就殺。d人都白痴,我得罪佢邊條毛呀,我又唔係霸你個場,相反係你地惡霸囉。
高lv人就係咁,總之一句:呢d人冇教養冇風度。

有冇必要咁惡呀

佢如果係武ser一定比人小到xx
回復

你點樣拉上個頻上去睇嫁==??
回復

CTRL指住條邊 拉上去
回復

水滸歷險是這么一個游戲,霸到排座的永遠是勝利者,他們串是一定的.

我都是在馬來西亞史進被總兵人欺負,覺得不玩就是對他們的報復.

少我一個,水滸歷險賺少一個,游戲的東西都少一個,高LV的人就賺不到一個.:17:
回復

係呀,d高lv串人,串到其他玩家陸續唔玩的話,雲起賺唔倒錢自然會唔再搞呢個game, 到時大家都冇得玩姐。

d人都唔識諗。
回復

D高LV係咁架啦,郁二句就話PK...低LV都冇野好講...........
回復

我覺醒dieno同花花冇錯喎==
佢地打呢個位 你爆佢地d怪 應該係你唔岩喎--
回復

:14: 你自己都2轉啦 .... 算高LV.....
唔係高lv就惡阿....
你連我都講埋 :12:
回復

原帖由 殺手林沖 於 2007/7/9 06:17 PM 發表
我覺醒dieno同花花冇錯喎==
佢地打呢個位 你爆佢地d怪 應該係你唔岩喎--

我冇話我岩哂丫,但係d怪都冇紅名丫,唔可以完全話係佢地d怪喎,何況我都唔係o係死呢個位打,我度度都行勻哂,度度都企個高lv人o係度出英打,一係就唔知邊個高lv人的分身,冇個係低lv人,而且高lv低lv又如何?而且我唔會特登見人低lv我先搞人,因為我唔會持住高lv就搞事。

仲有,呢個帖係講,我覺得佢地惡到好離譜囉。開口埋口o係度嘈住話唔俾人升lv,又話我個幫開親黃就殺,我一個人得罪佢一個人,佢地就三五個人黎圍我,成日將d個人恩怨拉埋落個幫會層次度講,成日話我開黃佢就殺,上次我開黃都俾個千傲霜繇 (即係程至尾) 殺左啦,佢呢次都有黎圍我格。

你唔知咋,呢段對話之後佢地仲有兩個人黎踩場圍我囉,其中一個係千傲霜繇。

我post3男2女度,佢地又另外兩個人o係度圍我囉,明明係佢地惡回我post鬧我,佢地就叫版主關post,咁我唔開心post出黎發洩姐,冇人叫佢回我帖,一回我帖就係咁鬧人,我同佢一件事還一件事計,佢地就o係度數人地d舊野同傷心事,咁你話係咪佢地惡丫?

佢地威丫嘛,288-29x lv丫嘛,全serv最勁果班咁滯啦。仲要係全serv最惡添。佢地再惡都冇用,李serv d人再俾佢地惡走哂,到時咪又再合serv囉,皆大歡喜囉∼好唔好?

我聽講有第二dgame,就係因為高lv人太串太惡,d低lv唔想玩,少人玩到人地個代理商都搵唔倒錢,成隻game連serv都摺左,以後冇得玩啦,想咁的話咪繼續惡囉∼∼∼反正我都冇玩成個幾兩個禮拜,我都唔覺得係乜野,我從來都唔會玩上癮,少我一個,雲起咪少一個收入囉。

你諗下,多數都係新手先會洗錢玩game,老手洗得幾多錢丫?個個都係水錢收點,自己就唔洗錢,有時隻game出埋d「不能交易」物品同埋勁裝都係無可口非囉。隻game唔賺錢的話,大不了咪摺左佢囉,當初史serv同魯serv合serv,因為少人玩之嘛,而家咪又係咁?你一去京睇就知,全部都係舊人,見黎見去都係唔知邊個d分身,邊有全新玩家丫?我果時都有提議雲起合serv,結果呢?合左serv之後我個幫收左幾個新人,而家都冇玩啦。

回復