樓主: cat001

[原創] 郁d話唔俾人升lv,有冇必要咁惡呀

原帖由 細細粒〥 於 2007-7-11 08:03 PM 發表
-.-未搞清楚就係度亂講.....睇清楚d圖啦-.-...本來dd同花花就係打緊果度...d怪冇紅字就話唔係人既..大佬..你行大哂咩?你去綠龜場有人打緊未引得切怪你就直接爆..你玩哂囉..

._.人地系話佢地點解咁惡
吾系誰是誰非
你做錯野你牙媽會吾會call馬攪你先
回復

我覺得好多野有磨擦都唔需要搞大佢囉

我都唔想o係個 game度成日同人鬧交

呢件事入面牽涉的人,好衰架。
我o係公頻同人傾計,佢地又話我八掛,我同人傾計又關佢地事咩?

我以前o係game度冇乜朋友,o係公頻講d唔開心的事,佢地又會話咁多人死唔見你死,我而家諗番起,其實邊個八掛呢?冇人叫佢地回我公頻囉.........唔回咪唔洗鬧交丫,一場交鬧得成唔會淨係得一把口囉,孤掌難鳴丫嘛

佢地呢d就真係雙重標準囉...唉
回復

回復 #22 cat001 的帖子

搵d性格同自己差唔多果d朋友傾多d啦  係公頻 咩人都有 洗乜介意咁多-﹏-
回復

佢高lv
人地咪寧願幫"親"不幫理lo
怕得罪"勁"人嘛
回復

打機係咁  勁果d勁到變態 廢果d又好廢  好極端-﹏-
回復

原帖由 小寶寶 於 2007-7-13 11:44 AM 發表
佢高lv
人地咪寧願幫"親"不幫理lo
怕得罪"勁"人嘛

你錯啦 呢件事 錯先既係樓主
唔係dd 花花同尾尾
樓主佢錦樣做 有d似惡人先告狀喎
回復

:18: :23: 時你
1搬弄3就
432救苦救難步話機
回復

:24: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
回復

原帖由 殺手林沖 於 2007-7-13 01:31 PM 發表

你錯啦 呢件事 錯先既係樓主
唔係dd 花花同尾尾
樓主佢錦樣做 有d似惡人先告狀喎

明顯地,,你已經系第一個._.
回復

你就係滾水@@:02: :02:
D高lv係咁 我都比人咁哈過
0轉果時 係大草升啦 佢無啦啦勁引主動怪 引死我 又係咁清場 :16:  之後我就重玩1個新ac  洗埋$同人結婚 到我2轉果時 佢仲係1轉 (因為勁哈人,唔升lv):13: :13:  e家係到話同我好fd 我呸
我都係黑ser 架 :17:  實支持你:17:
回復