樓主: 雪花之風

[問題] 我想打工呢.........

回4樓
計算機...........唔係起馬都$1xx咩...........
話說我想買50fh  (好像$170~180)
回5樓
15歲以下 ...
雪花之風 發表於 2010-2-3 06:54 PM

飯商...好似都有得做,朝七晚五
回復

回4樓
計算機...........唔係起馬都$1xx咩...........
話說我想買50fh  (好像$170~180)
回5樓
15歲以下 ...
雪花之風 發表於 3-2-2010 06:54 PM

=.=你基本法都識啦 你14歲  所以你要合法做無咩可能  打自己家工囉
如果你真係想做既話等15歲之後  5月花   茶軒  睇下請唔請囉  佢樓面請15歲女仔
回復

小弟我14歲 )炸
好快就生日,我年初四生日.......2月17
我呢排缺錢缺得有d離譜,我係無零用錢........

...
雪花之風 發表於 2010-1-31 10:01 PM

m記 你14歲去做都得嫁- -間間唔同既- -
你要caltor既- -我可以賣部俾你嫁- -
回復

14 m記都唔會請,
15左之後去下漫畫店睇下請唔請
回復

回復 9# 雪花之風

50fh 120~130就有
回復

回11樓
我唔洗番學??請分清楚打工的定義

回12樓
小弟仲有2小時40分鍾就15歲,所以先問邊到有工打

回13樓
15歲以下為童工,即屬犯法

回14樓
方原萬里只有一間,仲有坐MTR先到

回15樓
水貸??
回復

.........你就水貨  而且計數機計到咪得  買咁高級,
回復

計數機我3隻都買過哂=.=
成日唔見...
又要買新la我
我覺得樓主可以幫下d鄰居補習-00-
收番少少錢咁0..0
我表哥以前都係咁.
仲可以試下網上果d咩咩團訂跑手-_-!
回復

回11樓
我唔洗番學??請分清楚打工的定義

回12樓
小弟仲有2小時40分鍾就15歲,所以先問邊到有工打

回 ...
雪花之風 發表於 2010-2-16 09:24 PM

賣白粉喇你,諸多要求,工要自己搵嫁。
回復

回17樓
係咁嫁啦,3650 3950 50,得呢3種,要前途當然用最好,唔通搵部10蚊一部個種?

回18樓
唔錯既提議,但係我呢方面真係無咩認識,幫人補習我就有小小淆,我成績數係"就快死但死唔去"

回19樓
賣呢行想死?幫運仲可以,學人賣.....一陣比D好像好和藹可親既叔叔帶去和諧掉
我無幾多要求

工作時間:星期六日 朝7晚7
工作地點在40分鐘內可到達
時薪不低於18元

仲有我已經係合法工作年齡
回復