樓主: 雪希

TENNYY壇主

原帖由 jimmyw 於 2006-9-2 06:01 PM 發表

如果閣下在沒有通知我們壇主.,出這樣的post.,大事章揚,大鑼大鼓.,難到同(jacky20041995)的做法有何分別.這樣指會扁低閣下身價.

這只是一個公式的做法~

公司與公司都是用這些方式互相處事~

並沒有什麼不對~

本人的論壇受到另一些論壇的投訴都是在意見區接受意見的~

要知道~ 大部分論壇都是以這個方式處事~ 如果呢個論壇不可以用呢個方式~

就當我初到貴地做錯事~ 對不起了~
回復

回復 #28 雪希 的帖子

我諗可能係心情上既問題.

管理方面實在太多問題啦, 你看現在有幾多版主都知道啦.

始終黎呢個論壇d人多數都係新玩家, 問題仲多過回覆, 吹水仲多過沬嘴, 你就知有幾難.

代理本身都唔多支持, 只會令玩家愈來愈少.
回復

原帖由 雪希 於 2006-9-2 19:13 發表

這只是一個公式的做法~

公司與公司都是用這些方式互相處事~

並沒有什麼不對~

本人的論壇受到另一些論壇的投訴都是在意見區接受意見的~

要知道~ 大部分論壇都是以這個方式處事~ 如果呢個論 ...

你唔好扮到自己係英雄=,=
回復

回復 #30 雲之刺客 的帖子

正常人都知啦, 我諗你唔駛多此一舉.
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-9-2 06:15 PM 發表

唔好線風點火>^<
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-9-2 06:15 PM 發表

你咁做只會係下一位接受懲罰的人.

成日都咁寸咀.
回復

原帖由 Tenny 於 2006-9-2 06:14 PM 發表
我諗可能係心情上既問題.

管理方面實在太多問題啦, 你看現在有幾多版主都知道啦.

始終黎呢個論壇d人多數都係新玩家, 問題仲多過回覆, 吹水仲多過沬嘴, 你就知有幾難.

代理本身都唔多支持, 只會令玩家愈來 ...

要找一個好版主~ 呢個問題我身同感受~

找一個能處事加上成熟的人~ 每每一個論壇找不上幾人~

其實我覺得壇主不用介意各會員在GAME內幫助宣傳~

其一係貴網站可以說是一個十分出色的網站~

其二係唔宣傳~ 唔多D人到訪~ 又如何找出該位合適當版主的人士~

本論壇都有很多不成熟的版主~ 我亦曾經在版主室指明導姓要該版主留意~

互相提點~才知有咩問題~ 才會道步~
回復

我只係憎她先會甘講..............
回復

我唔想阻住個公頻.

太大事張揚我驚只會帶黎反效果.
回復

另外亦請各位原諒我的態度會比較嚴肅~

工作時工作~ 遊戲時遊戲~ 心態唔同~

最初本住工作的心態到訪~ 多多得罪~ 請諒~
回復