查看: 3591|回復: 46

TENNYY壇主

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
相信閣下都會知道本人是某一個論壇的版主!

今次上來的原因是:

希望閣下所任命的版主不要再到本人所管理的論壇再宣傳/鼓勵甚至貼出閣下論壇的link去宣傳到訪希望國度論壇!

大家都是論壇的管理人! 應該有一個互相尊重的態度!

對於是那一位版主我都不會再多說~ 因為他已經被我禁訪~ 亦都report了新伍!

但希望閣下能同其他版主說一聲不要再這樣做了! 謝謝!!
佢個名你都打錯就唔好黎=.=
回復

原帖由 鋒bstc 於 2006-9-2 04:19 PM 發表
佢個名你都打錯就唔好黎=.=

我打錯咩~? 佢個site都係用tennyy~ 佢係我個論壇ge id 都係tennyy~ 我叫佢tennyy有何問題~?

而且我好似只係搵tennyy壇主~ 標題已說明~

就算是tenny壇主是唔歡迎我來到~ 都不輪到閣下說吧!!
回復

果個就係我=.=
回復

原帖由 雪希 於 2006-9-2 04:36 PM 發表

我打錯咩~? 佢個site都係用tennyy~ 佢係我個論壇ge id 都係tennyy~ 我叫佢tennyy有何問題~?

而且我好似只係搵tennyy壇主~ 標題已說明~

就算是tenny壇主是唔歡迎我來到~ 都不輪到閣下說吧!!

佢論壇係新伍,唔係你
回復

回復 #1 雪希 的帖子

呢個問題我已經提出了很多次, 之前亦都在3男 pm 過妳叫你刪 post.

我自己都唔希望係第2個論壇出現自己論壇個名 (可能我比較低調).

我都係剛剛瀏覽過先知你講邊個, 如果我一發現我一定會嚴懲, 不過我都睇唔到d post, 根本唔知發生甚麼事.

不過我知你咁做一定有妳既原因, 我亦不能質疑妳既決定.

好開心能夠得到妳既提醒, 我會加緊睇住d人啦.

亦請各人不要再勻難 雪希 版主啦.
回復

原帖由 Tenny 於 2006-9-2 04:49 PM 發表
呢個問題我已經提出了很多次, 之前亦都在3男 pm 過妳叫你刪 post.

我自己都唔希望係第2個論壇出現自己論壇個名 (可能我比較低調).

我都係剛剛瀏覽過先知你講邊個, 如果我一發現我一定會嚴懲, 不過我都睇唔到 ...

係我的錯
回復

回復 #7 jacky20041995 的帖子

之前講果個人唔係你.

係另一個.
回復

原帖由 Tenny 於 2006-9-2 04:57 PM 發表
之前講果個人唔係你.

係另一個.

不過我都有∼sor大大
回復

另外我都想請 jacky20041995 亦不要係遊戲裡面宣傳本人的網站.

如果d人要黎就會自己黎.

快d停左去啦.

邊個比我見到, 一定 BLOCK ACC 甚至 IP.
回復