樓主: 雪希

TENNYY壇主

其實..到訪其他論壇係好平常事.,有post在其他論壇都唔係新鮮事.,點解要大事章揚.,身為壇主,我信想佢明白做壇主之苦處.,點解唔可以低調d處理??
回復

原帖由 jimmyw 於 2006-9-2 05:35 PM 發表
其實..到訪其他論壇係好平常事.,有post在其他論壇都唔係新鮮事.,點解要大事章揚.,身為壇主,我信想佢明白做壇主之苦處.,點解唔可以低調d處理??

我認為用pm最好:30:
回復

原帖由 jimmyw 於 2006-9-2 05:35 PM 發表

今次事件:

1. 某版主到本人的論壇開了個標題 "請大家支持希望國度" 內容是 希望國度的link 和 叫人去希望國度~ 不是到訪不到訪的問題~ 明顯是一個宣傳的不尊重行為~ 而且宣傳的人的身份是一位版主~

2. 本人一直都不打算說出那一位版主~ 只是希望tenny壇主能夠和他的版主說一聲不要再做~ 只是那位版主在#4 已經自己認了~ 並沒有存心另該版主受處罰!

希望閣下明白~
回復

原帖由 Tenny 於 2006-9-2 05:29 PM 發表
我只相信忠言逆耳.

而家我既情況就好似話我非禮左一個女人, 明明得佢知同差人知.

但個個人都係到講 " 佢冇非禮人架, 你地相信佢啦", 咁就一傳十, 十傳百.

個感受都係唔好過.

我一早亦都對所 ...

在我黎講~ 管理永遠欠缺的都是"時間" 亦都有點有苦自己知的心情~

所以對於會員的幫助是以一個十分感謝的心態去對待~

所以tenny有一幫十分好的會員~ 真的令人羨慕~

回復

其實我諗過呢個 post 可能加速呢個網既滅亡.

對於我黎講可以徹底放下了.

不過事情總是事與願違.
回復

原帖由 雪希 於 2006-9-2 05:46 PM 發表

今次事件:

1. 某版主到本人的論壇開了個標題 "請大家支持希望國度" 內容是 希望國度的link 和 叫人去希望國度~ 不是到訪不到訪的問題~ 明顯是一個宣傳的不尊重行為~ 而且宣傳的人的身份是一 ...

敢問閣下.,是否在你post之前以通知我們壇主??

回復

原帖由 雪希 於 2006-9-2 05:46 PM 發表

今次事件:

1. 某版主到本人的論壇開了個標題 "請大家支持希望國度" 內容是 希望國度的link 和 叫人去希望國度~ 不是到訪不到訪的問題~ 明顯是一個宣傳的不尊重行為~ 而且宣傳的人的身份是一 ...

如果閣下在沒有通知我們壇主.,出這樣的post.,大事章揚,大鑼大鼓.,難到同(jacky20041995)的做法有何分別.這樣指會扁低閣下身價.
回復

原帖由 Tenny 於 2006-9-2 05:54 PM 發表
其實我諗過呢個 post 可能加速呢個網既滅亡.

對於我黎講可以徹底放下了.

不過事情總是事與願違.

恕本人多口給一個愚見~

如果是金錢上因為網站結束~ 沒話可說~

如果是心情上~ 應該可以放開心情向另一個好的角度去想~

至少你有一班支持你的會員和朋友~ 對嗎~?

再者~ 將個站給一個可以信賴的朋友代管理一段小時間~

回來又有另1個想法的了~
回復

大家唔好再為呢件事再爭辯落去.

其實大家都係出於好意, 我係知道的.

不過可能處事既手法有多少問題而已.
回復

我知你不就係果個x男x女的雪希=,=
我地甘做只是為了令希望國度更美好
回復