樓主: 雪希

TENNYY壇主

原帖由 Tenny 於 2006-9-2 04:49 PM 發表
呢個問題我已經提出了很多次, 之前亦都在3男 pm 過妳叫你刪 post.

我自己都唔希望係第2個論壇出現自己論壇個名 (可能我比較低調).

我都係剛剛瀏覽過先知你講邊個, 如果我一發現我一定會嚴懲, 不過我都睇唔到 ...

因為已經不止一人在本論壇宣傳希望國度!  本人一向做法只是delete link加警告就罷了!

但今次居然是一位版主開一個標題"請大家支持希望國度" 內容是希望國度的link 和叫人去希望國度~

這個標題已經給我delete了~ 該版主亦給我禁訪~ 所以tenny壇主是不會找得到~

相信壇主應該會知道這一類標題和內容是一個嚴重問題! 可以算是對本人的論壇是一個極不尊重的表現!

另至jacky20041995版主: 本人是代表新伍和tenny壇主說話的! 而且本人的壇主對本人是極之信任!
回復

原帖由 雪希 於 2006-9-2 05:04 PM 發表

因為已經不止一人在本論壇宣傳希望國度! 本人一向做法只是delete link加警告就罷了!

但今次居然是一位版主開一個標題"請大家支持希望國度" 內容是希望國度的link 和叫人去希望國度~

這 ...

我知點解失敗論壇好過3男2女
回復

回復 #11 雪希 的帖子

如果是這樣我信相亦十分嚴重.

現在我給予jacky20041995 2個選擇:

1. 承認做過 - 褫奪版主資格 (做回會員)

2. 沒有這回事 - 我會監測你的每一個post (其他論壇及這裡), 如果一有越軌行為, BLOCK ACC 及 IP.

對於這樣的判決, 不知 雪希 有沒有意見?

jacky20041995 請立即回覆.
回復

原帖由 Tenny 於 2006-9-2 05:12 PM 發表

2. 沒有這回事 - 我會監測你的每一個post (其他論壇及這裡), 如果一有越軌行為, BLOCK ACC 及 I ...

希望國度唔汁你封我ip都得

有錯就要認
回復

原帖由 jacky20041995 於 2006-9-2 05:08 PM 發表

我知點解失敗論壇好過3男2女

如果你認為閣下在本人的論壇所作的事是對的~ 亦是tenny所希望的~

那麼我已經沒有什麼說話可以說了~

另外~ 由始至終~ 本人都沒有說明本人來自那一個論壇~ 是不會對tenny壇主的論壇造成什麼影響~

只是希望tenny壇主能夠知道閣下做過一件什麼的事罷了~
回復

現在 jacky20041995 做回普通會員, 即時生效.
回復

原帖由 Tenny 於 2006-9-2 05:12 PM 發表

2. 沒有這回事 - 我會監測你的每一個post (其他論壇及這裡), 如果一有越軌行為, BLOCK ACC 及 I ...

tenny壇主一向是一個明白事理的人~ 本人一向對壇主都很尊重~

所以壇主的決定本人沒有異議的~

亦都在這裡對壇主說聲對不起~ 因為本人的不禮貌到訪^^
回復

回復 #17 雪希 的帖子

我只相信忠言逆耳.

而家我既情況就好似話我非禮左一個女人, 明明得佢知同差人知.

但個個人都係到講 " 佢冇非禮人架, 你地相信佢啦", 咁就一傳十, 十傳百.

個感受都係唔好過.

我一早亦都對所有會員講過不可以在其他論壇宣傳, 不過要一一搵出黎真係好難.

都只是靠大家既合作, 慢慢堆起d人來, 當然亦不能比美閣下的論壇啦.

終於我呢個都比較新, 不過就係呢個原因, 有些人先會係閣下的論壇宣傳.

對閣下的不便, 本人深感歉意.
回復

原帖由 Tenny 於 2006-9-1 09:19 PM 發表
現在 jacky20041995 做回普通會員, 即時生效.

希望國度唔汁,你封我ac都得
回復

雪希新伍你開心啦!!!!!!!!!
回復