樓主: lilf3344

[原創] 新手極速賺錢 已更新傳點座標

關閉 [複製鏈接]
原帖由 ccxx2007 於 2006-8-15 08:31 PM 發表

給低lv人仕
其實要唔死有好多方法,我除左過地圖時一出黎被門口d怪秒之外,都未試過比怪追而死.(正常黎講門口係無怪生,係有人引去)

其實去時死唔緊要,換完甲碎,返黎時身懷巨款,先算危險,死一死無10%錢.

...

根本唔駛你講果d野  不斷勁走都咬你唔到
回復

原帖由 lilf3344 於 2006-8-15 11:49 PM 發表

根本唔駛你講果d野  不斷勁走都咬你唔到

我想講既係換地圖既時候,有d怪係正個傳送點度,但又未真正咁被傳送點卡住左,當你一load完地圖,好大機會被幾隻怪圍死,試問下一個低lv人仕可以捱到幾多下,並唔係一定不斷勁走就走到。仲有既係d怪係鐘意打防低既人,低lv人仕既人會成目標.

我只係想提醒一下d新手而已
回復

原帖由 ccxx2007 於 2006-8-16 01:28 AM 發表

我想講既係換地圖既時候,有d怪係正個傳送點度,但又未真正咁被傳送點卡住左,當你一load完地圖,好大機會被幾隻怪圍死,試問下一個低lv人仕可以捱到幾多下,並唔係一定不斷勁走就走到。仲有既係d怪係鐘意打防低既人 ...

嗯..... 如果你咁唔好彩隻怪之前追果個係血多過你
咁就有俾人追殺或者即殺既危險
回復

都唔係隻隻怪都有甲碎 得槍將有 其他好難打-.-
但係槍將出得好慢 仲要唔係隻隻有=.=計埋計埋 打1個鐘有100粒咁計
1個鐘5萬
10個鐘先得50萬 頂多一日得百幾萬 仲要24小時打囉 = =
都唔算幾好 有時掛全又比人偷甲碎 ........做偷個個仲好 = =
回復

仲有都要多謝你既分享 我個d係小小意見 得罪樓主既 講返聲sor
可能樓主覺得新手 幾萬數都算好多
但係打得槍將都最小30喇 講緊無英d新手=.=
回復

唔危險
................................................
回復