樓主: lilf3344

[原創] 新手極速賺錢 已更新傳點座標

關閉 [複製鏈接]
原帖由 雲之刺客 於 2006-7-14 07:29 PM 發表
你講大話:21:你話唔會死
其實會死!!!!!

無錯~
有D紅甲會無啦啦彈出來~:38:
回復

軍人系就唔駛驚冇負重可以狂汁野
回復

我7x lv時去千里用甲碎換錢
死左3次呀
回復

小偷走路快当然追不到拉
回復

我有一点不明白。。。。100个甲碎可以换到5m吗??10个甲碎才有5千元,那么100个甲碎应该只有50千而已吧。。。不知道我讲得对不对呢???请大家给一些意见。。。。因为我用这个方法赚了很多钱,可是都不曾赚过5m这样多。。(我一次过拿不多,最多的一次是500个。。但500个=250千)
回復

HOW COME 5M WOR~~~~ 100 PICS =50K AND 200PICS=100K ONLY !!!!!!!!!!!
回復

何止低lv極速賺錢,高lv都得
回復

原帖由 殺手林沖 於 2006-8-10 11:41 AM 發表
何止低lv極速賺錢,高lv都得

高lv好少人會去打甲碎架啦   覺得曬時間升lv仲好
有時間都會去掛生活技   邊得閒去打甲碎
不過我都見過1轉拎竹籬去打甲碎   以秒殺速度狂打兩個場d怪
我當佢本身1050負重 + 2000冇精竹籬    50個位用黎放其他野(好計d)
10甲 = 5k / 1000 = 500k / 3000 = 1500k
咁就可以賺一百五十萬都唔錯
回復

回復 #28 lilf3344 的帖子

冇錯打怪拾嘢然後買都有幾多錢下
回復

原帖由 雲之刺客 於 2006-7-14 07:29 PM 發表
你講大話:21:你話唔會死
其實會死!!!!!

給低lv人仕
其實要唔死有好多方法,我除左過地圖時一出黎被門口d怪秒之外,都未試過比怪追而死.(正常黎講門口係無怪生,係有人引去)

其實去時死唔緊要,換完甲碎,返黎時身懷巨款,先算危險,死一死無10%錢.

京==>大草場
行大草場其實幾安全,有7~800防可以頂都一兩下.
小心d睇下地圖紅點,一直行就係,其實大家知唔知,中間條橋係流野,你可以行條河過,唔一定要行橋.
過左橋有少少危險(,若果被野豬同麒麟追,盡量唔好引去傳送點,好多時死因都係,你比怪追,馬上過地圖,當你再返入地圖時,d怪就係門口附近等你,好易被秒)

千里林
重點所在,一入地圖貼左邊行,入城前有1~2隻甲,只要停一下,等佢走過就無事,過左木柵,再行落去有3~4隻甲,行中間有點危險,最好由左邊慢慢移入中間

注意地方
1)當你交完一次甲碎時,佢會要你確認,你可以唔洗理佢,直接點將軍個人咁樣就會出下一次任務,如果有大量甲碎,唔洗每次確認(慳唔少時間)
2)去時唔好帶錢,死1次扣10%錢
3)比怪追時,卡住左怪,係安全地方logout一次,一定要咁做,唔log,萬一卡位甩左佢都會死追住你
4)你可以開隻小偷(行得快,係千里門口點土地)停係千里林來引開d怪,亦可以用黎過去清左大草場傳送點d怪先(缺點:1.log黎log去有點麻煩,2.有真空期,當你由小偷轉返入主角色,好可能又有人引左d怪係路程上)
5)回程時,最危險係由千里林傳送去大草場,有怪係門口好多時都會死,低lv人仕暫時單獨無法解決(最好請朋友沿線護送,等佢先過場,無事你再過,這是廢話)
6)唔嫌煩既,唔好一次換太多,不過來回幾次都會增加風險

-完-

:02::02::02:給低lv人仕
回復