樓主: 主角

書生系職業討論區

謀士兩招爆技都比軍師既草木快   所以我覺得個兩招比較實用
另外謀士既減速術係排坐入面都係一招好實用既招式!
回復

但係我唔玩排座
咁係咪無必要係太尉時回謀士技
回復

咁你升lv做死一世加血  俾防?
係既我無野講 - - 我只可以講...謀士兩招爆技都幾好用
回復

原帖由 【銘】 於 2008-4-7 08:57 AM 發表
咁你升lv做死一世加血  俾防?
係既我無野講 - - 我只可以講...謀士兩招爆技都幾好用

无论pk 升级 拉怪 都超好用
出得快 容易打max比起8阵和草木
回復

照你地咁講姐係二轉謀士比軍師勁??
回復

我的服,转谋士的多过军师哦
回復

我一直以為軍師比謀士勁..........

咁如果我二轉謀士三轉太尉同回技軍師
係咪除左 減速 祝福 詩情 獻計 之外其他全max??
會唔會怕唔夠技點用的??
回復

max 8陣  惑兵  出口傷人   草木唔洗學都得
減速一定要學  不過可以唔max
祝福學佐就得  唔洗加點(學剩係俾錢就得  唔洗技點)
回復

想問一下.....謀士話術所需修為係唔係180??
如果係咁的話我0轉同1轉的技應該max咩 ??
是關我max左防身冥想冷笑樂理兵車都係得121修為 = = <<差好遠

亂加lv會浪費技點......個人諗法係max埋不協+冥想+音波功OR回復術 <<唔知岩唔岩呢?
請問有冇高手解答

先謝謝了
回復

其實不協  音波功一定要max  其他....亂加吧 - -v
到3轉先再回技   因為太尉可以學埋藥師d技
回復