樓主: qwertyuiop[]

金剛 VS 明王

金剛唔系唔勁只系需要好高命中來P
多段但系miss一樣會好多
我有朋友原本系金剛,不過現在都轉去明王,因為P時整天都miss玩到閑
回復

緊係明王啦

金剛防ge明王攻ge

你地話係咪
回復

:81: 我覺得係金剛嬴~:81:
明王係強~
但係明王的命中一定比金剛低~
我係個剛剛2轉的金剛~我有3500命中~明王就5知.......
一個內透~:81: ~雖然打5死明王但都打到佢5少hp:76:
明王破甲係強~但係都要回技快先得~
仲有金剛的龍猛虎擊如果max左的話係有11hit~出技都好快~:81:
仲有~如果pk都要選場地~如果5係黃權到打~金剛係必嬴~
因為明王係冇可能用遠技去打個金剛
仲有金剛最後戈招係冇需點怪.......
明王係多人做~因為天魔好強~但係金剛都5少~好多教頭/監軍都轉金剛啦~
其實~冇一個職業係必嬴~明王同金剛打~只要找住明王或金剛的弱點~
有可能係金剛嬴~有可能金剛輸~
pk係講求出招快~回避/命中高~
pk都係要講技術~如果冇技術.......5洗p啦:81:打丈都要講求戰術啦

回復

明王羸啦,金剛雖然係防高,但係久防必死,唔通捱打咩,明王一招最少扣1m+啦,除非真係裝廢到冇人有啦
回復

明王d技好高atk..........我支持明王:28:
回復

回復 #44 暗流 的帖子

如果個金剛高防的話~明王係絕對打5到佢1m~
5000都5知有冇......
我係個剛2轉的金剛~5着3都有6500物啦:09: 之前比人打1m~2轉之後比人打1000:09:

回復

all...then 金剛 pk got use?
回復

回復 #47 paomodaren59 的帖子

:47: 你問咩~係咪問金剛pk有用:47:
回復

原帖由 暗流 於 2007-7-8 03:31 PM 發表
明王羸啦,金剛雖然係防高,但係久防必死,唔通捱打咩,明王一招最少扣1m+啦,除非真係裝廢到冇人有啦

明王一招最少扣1m+ ??? 明王有無咁廢阿
我只金剛打人最少都4w啦, 唔好唔記得我地金剛重有點穴可以定住d人:05:

圖氣~ 我支持你:02:

回復

金剛定左個明王
你話邊個會死- -
回復