樓主: qwertyuiop[]

金剛 VS 明王

裝備厲害﹐等于人厲害(總兵裝備+史進珠﹐破甲打斗不進):28: :28: 或者+智深珠miss到完:31: :31:
回復

:17: mw win la
回復

金剛魔防/防勁..就唔駛玩:55:
回復

原帖由 ponchuwei 於 2007-5-29 12:15 AM 發表
裝備厲害﹐等于人厲害(總兵裝備+史進珠﹐破甲打斗不進):28: :28: 或者+智深珠miss到完:31: :31:

....我都知講咩好,請問呢到有冇人真係玩過明王,用3.5m攻打6m以物防既人,同埋有冇人用過白勝珠同魯智深珠
回復

原帖由 電電豬 於 2007-5-28 05:51 PM 發表

1.4.我從來冇話破甲快過內透勁,我只講左(都幾快),相比其他技如通天果D
2.3.我知內透勁無視防禦,不過我估唔到會勁過破甲,冇想過破甲係廢招連一轉內透勁都比唔上
5.6.我真係唔知個個有金豬頭,你玩台灣,大 ...

台灣係大頭佛頭飾 , 金豬頭係香港.馬來西亞.
台灣金豬頭係攞來裝飾....

我都係金剛(280LV)點解我唔知聖印加護有+攻ge.... 我淨係知+50%防,-攻-速-迴避....
回復

原帖由 虹寶寶 於 2007-5-29 04:02 PM 發表

台灣係大頭佛頭飾 , 金豬頭係香港.馬來西亞.
台灣金豬頭係?來裝飾....

我都係金剛(280LV)點解我唔知聖印加護有+攻ge.... 我淨係知+50%防,-攻-速-迴避....

我冇講過聖印加護有+攻,請睇真D,佢地話(聖印加護-攻+成50%防+埋密宗心經)一齊用,
請虹寶寶解答一下2招技用左之後防加成會唔會多過50%去到80%,我就真係未見過+80%
同埋內透勁可以打超過7m血嗎?難得有280lv金剛係到.
講明先,我冇鄙視金剛D咩,我都成日同金剛fd一齊升lv,只是金剛同明王pk,明王贏梗,除非lv同裝差別很大

回復

明王有破甲,金剛都有內透勁
金剛都有龍虎猛擊,最多打到11hit ga
不過,有勁裝果個win硬
回復

原帖由 ku銘 於 2007-5-2 06:58 PM 發表
狂戰密咒 vs 密咒心經 :02:
pk 方面無得比 , 比就比打怪 ......

密咒心經 全team + def + 命中 .......... 多人組dd ....
明王雖然勁 , 但團隊技能就比下了 ^___^

甘你就錯拉﹐因為明王系爆手所以很多人鐘意組﹐如果你話+全體def有邊果職業會高的過監軍既守護
守護系全體+最多防既技能左
回復

原帖由 電電豬 於 2007-5-29 02:47 PM 發表

....我都知講咩好,請問呢到有冇人真係玩過明王,用3.5m攻打6m以物防既人,同埋有冇人用過白勝珠同魯智深珠

白同魯珠系加魔攻,明王用會唔會晒D阿:09:
回復

原帖由 ponchuwei 於 2007-5-29 12:15 AM 發表

破甲系無視防,理你咩珠都一樣打幾多,威力系要看使用者的物攻同防
魯珠加命中點會miss阿....你話白珠系嗎?:09:
回復