樓主: qwertyuiop[]

金剛 VS 明王

明王win係無可能...
你地話破甲勁?不過佢回技仲勁~
e家個個4m防 打都打唔入
明王得一招破甲
金剛有內透回技又快
明王回破甲得黎呀都比金剛打幾條毛啦
狂戰勁?
咁密宗心經同聖印加護一齊用
都夠同明王p啦
成日話明王勁勁勁=.=
甩點包你開心晒=.=
佛山百龍霸又唔駛點人=.=
防又勁...
血又唔係低
問你點打=.=
回復

保多句 雖然金剛招百佛都係慢...不過龍虎都算快
回復

明王胜利 la
他的不动明王钱好历害
回復

原帖由 wwl2178 於 2007-5-26 02:30 PM 發表
明王win係無可能...
你地話破甲勁?不過佢回技仲勁~
e家個個4m防 打都打唔入
明王得一招破甲
金剛有內透回技又快
明王回破甲得黎呀都比金剛打幾條毛啦
狂戰勁?
咁密宗心經同聖印加護一齊用
都夠同明王p啦 ...

1.破甲回技都幾快
2.破甲係破防
3.拎一轉技來打.....招野勁過破甲?
4.破甲回技時間金剛用咩技可以係咁短時間打佢幾條毛?
5.狂戰+25%攻,明王把鏟本身高攻當然加乘多D,金剛得金剛經+10%
6.心經同聖印一齊用?你知咁會點嗎?你以為會2樣效果都有?聖印+防-攻的.
7.明王仲有其他技好勁架,天魔同明王拳
:13: 反駁哂
回復

good , wo ding:85:
回復

mw pk100% win la:61:
回復

原帖由 電電豬 於 2007-5-26 05:58 PM 發表

1.破甲回技都幾快
2.破甲係破防
3.拎一轉技來打.....招野勁過破甲?
4.破甲回技時間金剛用咩技可以係咁短時間打佢幾條毛?
5.狂戰+25%攻,明王把鏟本身高攻當然加乘多D,金剛得金剛經+10%
6.心經同聖印一 ...

1.4.咁都叫快?=.=如果咁都叫快既話....咁內透勁真係超快
2.3.你唔知內透勁都係無視防禦既咩?你唔知就唔好話冇用啦=.=
5.6.金剛係重視防守 況且e家個個有金豬呀~珠呀等等..你認為天魔同不動明王拳好勁???個個d防咁高..你真係淨係用破甲拳?
     聖印加護-攻+成50%防+埋密宗心經你就用下天魔同破甲拳打啦 你打都打唔入~
     仲有..破甲都要睇攻架 金剛d血勁高 如果明王都勁既話..你就用下金剛先好講啦~:14:
回復

I is "Min Wan"<2 turn><lve 274>

Min Wan good!:01: :17:
回復

原帖由 wwl2178 於 2007-5-28 01:50 PM 發表

1.4.咁都叫快?=.=如果咁都叫快既話....咁內透勁真係超快
2.3.你唔知內透勁都係無視防禦既咩?你唔知就唔好話冇用啦=.=
5.6.金剛係重視防守 況且e家個個有金豬呀~珠呀等等..你認為天魔同不動明王拳好勁???個 ...

1.4.我從來冇話破甲快過內透勁,我只講左(都幾快),相比其他技如通天果D
2.3.我知內透勁無視防禦,不過我估唔到會勁過破甲,冇想過破甲係廢招連一轉內透勁都比唔上
5.6.我真係唔知個個有金豬頭,你玩台灣,大馬,定大陸版?
      :63: 更令我驚呀係原來聖印加護-攻+成50%防+埋密宗心經一齊用效果唔會重疊,連破甲都打唔入,原來明王咁廢架,多謝呢位兄台提醒
回復

我喜欢明王:17:
回復