查看: 7195|回復: 76

msn最近多左d唔識o既人

馬上註冊,結交更多好友,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉社區。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

msn最近多左d唔識o既人狂加我...全部都係講英文,而且其中一條友sd個唔知係咪毒網的網址比我(我冇開)...你們有冇?

幾日冇上就有3條友加我= =好奇怪,有點兒怕...
man最近多左d唔識o既人狂加我...全部都係講英文,而且其中一條友sd個唔知係咪毒網的網址比我(我冇開)...你們 ...
極神 發表於 2010-4-10 12:15 PM

msn?
證明你出名
我就無比人加
回復

我估佢應該都係講MSN.
回復

fb都有人開左群組...估計至少有3萬人受害

MSN最近多左D唔識人ADD....!! 有嘅立即入黎AR -口-!!! 起碼有3000人有呢個問題AR....

http://www.facebook.com/group.ph ... ;id=100000452802106

已經更改標題
回復

fb都有人開左群組...估計至少有3萬人受害

MSN最近多左D唔識人ADD....!! 有嘅立即入黎AR -口-!!! 起 ...
極神 發表於 2010-4-10 12:35 PM

你會唔會係因為周圍同人講你msn先中招?
回復

應該係msn出現左漏洞
我聽人講有幾個不明人士 我個fd係開始用果時已經見識過
回復

你會唔會係因為周圍同人講你msn先中招?
Rayc 發表於 2010-4-10 12:41 PM

我只會加朋友...只會同朋友講...如果加左後唔知他是誰就del左去
回復

只系試過加左個唔知邊個(佢add我)
加完十問十唔題(佢有上,試左幾日到系錦..)
後尾比我d左+封
回復

MSN同FACEBOOK一樣咁少人. , ."正~....
回復

唔按d網頁應該唔會中招掛?

我次次見d人講D我唔識的英文就會封左佢地
回復