樓主: 極神

msn最近多左d唔識o既人

回復 37# 極神

講起我個FD係玩RO識佢而家既男友0 . 0"
回復

回復  極神

講起我個FD係玩RO識佢而家既男友0 . 0"
andyyeung0927 發表於 13-4-2010 06:28 PM

甘開心  網上情
回復

但我覺得...十年後...或二十年後,街上至少有一成以上的情侶在網上認識...現實中都已經有好多...
極神 發表於 2010-4-13 12:26 PM

應該唔會呀
回復

我玩水滸時,成個幫除左我之外,他們都見過真人...聽講一起去唱K食飯
回復

我玩水滸個陣,係中一,現在中二,已經無玩
個時係得一人借英,結果隻英死左兩次-_-
回復

嘿嘿,我又要講多次傷心史邊個夠我慘,冇比人爆ac都...

想當年,我用1個月時間唔買點,唔昆野,找到600m,後來比人昆哂,嬲過頭瘋狂在3個月內買左600$點數(我一個月只有50$零用錢)
之後,用20m買的英借左比人,點知條友話比人昆左,果時隻英升到1000m,後來,我再借左史進比他,隻史比他搞到死左次....
之後又有另一人問我借魔背,我開頭唔比,後來怕麻煩比左他,最後...他1星期後唔玩,而且唔還魔背...那時,魔背升到1e...
計埋其他小事...我總共冇左2e...這時候我身家只有1000m....在絕望下,我放棄水滸...
回復

我無係咁慘
我比某個叫?哩x既人引怪整死我
回復

我都試過掛機比人宣紅整死左隻英...之後我就唔掛機...就算用緊英雄打怪都唔會離開電腦...
回復

我都試過掛機比人宣紅整死左隻英...之後我就唔掛機...就算用緊英雄打怪都唔會離開電腦...
極神 發表於 2010-4-13 07:08 PM

我掛親機都會有衰野
回復

話說我係親力親為打怪升上3轉~.~
回奸商:係AR~.~佢地感情好好TIM
回復