樓主: andyyeung0927

這算那門子的校規??

中學可以出去食飯呢樣係真好........小弟學校中三先比出=.=
我啊哥間學校中一就出得
回復

中學可以出去食飯呢樣係真好........小弟學校中三先比出=.=
我啊哥間學校中一就出得
雪花之風 發表於 2010-1-23 12:41 PM

不過中學溫書就要溫多好多科
回復

都唔係姐
C E M LS HC IS都係呢幾樣

比小學多左個HC姐,反正HC我合格硬
回復

回RAYC:而家轉唔到, 學期尾轉的話又要做一大輪功夫,好煩的
回雪花:小學梗係好= . ="我都覺小學好
andyyeung0927 發表於 23-1-2010 12:31 PM

我唔知你間學校證記缺點算唔算太易 但都係睇邊個記你咋
我見過打交d人(比人圍個果)比人記雙缺呀  =.=你知唔知個呀sir同個學生講咩
佢可以話如果你無錯既話點會比人打囉
又有次又係打交 仲要係校長面前打  個校長只係警告個2個學生咋  咩都無記
真係睇你咩人捉你咋
回復

你地間學校真系太強大.................
真系學校黎??一口一
tung 發表於 23-1-2010 11:31 AM

睇你咩班囉   一間學校實有d超好班超壞班架
你地可能讀d好班未唔會見到壞班d同學做咩囉
應該間間學校都會有  只係你地知唔知  你地睇新聞都知啦k仔都有帶返學校啦
仲要名校  真係諗得出既野 都會出現在學校
回復

我啊哥間學校中一就出得
雪花之風 發表於 23-1-2010 12:41 PM

同你一樣~~~~
睇你咩班囉   一間學校實有d超好班超壞班架
你地可能讀d好班未唔會見到壞班d同學做咩囉
應該間 ...
奸商 發表於 23-1-2010 04:39 PM

c班路過~~~~~~~~~~
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
有5位同學仔成功入e班(成績最好個班)
5個e班+1個留級轉入黎
回復

小學好少捉頭髮,又比穿耳環...
回復

未免太強啦掛- -只係一本小說都算係違禁品?!係個老師想睇咋...
回復