樓主: andyyeung0927

這算那門子的校規??

回復  夫子

魔戒首部曲:魔戒現身一本
andyyeung0927 發表於 19-1-2010 07:56 PM

學校系咩教@@
有d人話魔法系魔鬼用黎引誘人
----------------------------------------------------------------------------------------------------
基督教學校路過
圖書館有魔戒/哈利書
回復

我都係基督教學校...但都有鬼書同詛咒或魔法啦,基本上只要不是18+書本就得
回復

我都係基督教學校...但都有書同詛咒或魔法啦,基本上只要不是18+書本就得
極神 發表於 19-1-2010 09:24 PM

我校冇
--------------------------------------------------------------------------------------------
中二個時系圖書館見過一本書名一萬種死法(唔多記得系幾多)
中二下學期此書消失在圖書館中
至少到e家到見唔到@@
回復

溫馨小提示
講數果時記得錄音(好有用)
回復

魔戒.....我唔明有咩問題,我學校圖書館都有好多翻譯小說啦....
哈里波特成套有齊去到天使街23號都有.... (好多人借=,=)
加上每星期有一堂是圖書堂(成堂睇書~~正!)

老老實實,如果我係你,傾唔好我真係搞大佢
去報館囉......睇下佢點解決  (這是最壞情況)
回復

回tung:我以前讀天主教學校,間圖書館都有哈利波特同魔戒
回雪花,我都想知佢呢D係咩校規,咁都要收- . -我都有打算搞大佢,不過仲讀緊中6比佢踢我走我唔知去邊繼續讀=/\=
回復

你無問佢地犯咗邊一條校規?=.=''
回復

我的學校是不可以帶!圖書館也沒得借~
回復

我學校唔會計犯
我們帶卡回校玩都無問題,就算比人發現,只要有家長信就比番我們
回復

我間學校都有好多野唔可以帶 ....香口糖,電話,漫話,煙酒等,,,與學習無關的野
回復