樓主: gordon225

[問題] 2轉劍客打排會唔會比天監/魔攻職食住?

關閉 [複製鏈接]
可以選擇用赤鯊頭 反正劍客攻擊那麽高
277的應該有有 5千防和魔防
回復

原帖由 andyhidy 於 2008-3-22 04:34 PM 發表

葬月只扣1/10血
就算技慢.入排得20條毛.你得2招點同人地8招飛呢?
你話有裝..人地就冇裝喇?
天監8格放金鼠再加202金豬/252金鼠起碼5m-6m魔攻.開金豬/鋼果.再開蛋拿10分鐘玄武附體
10幾m 魔攻.你又去頂下啊 ...

請問...你隻天監5-6m魔攻   開金豬鋼果  會變到十幾m?
同埋你講到出玄武   隻劍客唔可以食番玄武擋咩  兩個都食佐=無食姐
同埋你話天監8招爆技我認同  真係幾勁  但係真係用起上黎  得撩火  地震  暴風雪叫有用d  爆得大
同埋我相信用得劍客既  一係衝埋黎桔你  一係拉住你黎打  唔通你用劍客企定定同個天監鬥爆?!
唔好話人地成日剩係靠幫會照住..人地幫好多人都好有實力既..
回復

原帖由 ar楓 於 2008-3-22 12:57 PM 發表
咁真係加油喇=.=.....有冇咁多錢係問題=.=....你估史g平呀?=.=

請你睇下小花個簽名先講野 ~.~ 佢d史珠唔係最多  學飛雲咁講
lee個世界天外有天  人外有人
回復

原帖由 【銘】 於 2008-3-23 08:16 發表

請問...你隻天監5-6m魔攻   開金豬鋼果  會變到十幾m?
同埋你講到出玄武   隻劍客唔可以食番玄武擋咩  兩個都食佐=無食姐
同埋你話天監8招爆技我認同  真係幾勁  但係真係用起上黎  得撩火  地震  暴風雪叫有用d ...

开金猪刚果 同青龙附体.咪断章取义.
冇错..人地喺劲所以先入到帮..你唔入人地帮入排就等于一个打几十个.
用乜职加几劲嘅装都冇用.相反如果你喺帮到, 就算装输蚀小小.
但喺有帮照住一样爆死你.
如果魔攻够,爆到上限,1转技一样可以招招烧毛.咪睇小1转技.
回復

就算技慢.入排得20條毛.你得2招點同人地8招飛呢?

有8招打人?我未見過打排會有人沖埋去人地到爆水龍果D又細范圍又秒唔到人既技,你不如話劍客布盛櫻,櫻吹.
我未見過天監有6M魔攻,可能我見識少,開蛋拿10分鐘玄武附體10幾m 魔攻,呢樣我都冇見過,我都係岩岩先知原來除左青龍,玄武都+雙攻

照咁睇你套裝命中得1千多D(朱雀手環).你冇8千命中(可能仲未必夠)入排盞俾人杯葛.
而且把刀2m物攻你用乜刀精幾加乜珠呢

@@8千命中?我估冇人會全塔珠打排,用3-4粒都有8千命中啦,如果用機甲就一粒塔珠都唔用有8000以上,我寧願用極朱雀+魔防
把刀2M攻嗎?
俾埋圖你睇,+朱雀珠JA,精7未精12

回復

原帖由 andyhidy 於 2008-3-23 09:29 AM 發表

开金猪刚果 同青龙附体.咪断章取义.
冇错..人地喺劲所以先入到帮..你唔入人地帮入排就等于一个打几十个.
用乜职加几&# ...

一轉技招招燒毛,你知唔知一技轉技上限幾多,2轉人有幾多血
回復

原帖由 電電豬 於 2008-3-23 02:44 PM 發表

有8招打人?我未見過打排會有人沖埋去人地到爆水龍果D又細范圍又秒唔到人既技,你不如話劍客布盛櫻,櫻吹.
我未見過天監有6M魔攻,可能我見識少,開蛋拿10分鐘玄武附體10幾m 魔攻,呢樣我都冇見過,我都係岩岩先知原來除 ...

把3寨刀好恐怖
回復

回覆 25樓 電電豬 的帖子

用乜职加几劲嘅装都冇用.相反如果你喺帮到, 就算装输蚀小小.
但喺有帮照住一样爆死你.

25楼嘅朋友.你咁犀利.你出帮入排打啊.
回復

林沖ser2轉排上次我入去得1個係天監 我同2個同我同幫既劍客入去  入到去仲有ec tim-  -
回復

原帖由 andyhidy 於 2008-3-23 02:57 PM 發表

25楼嘅朋友.你咁犀利.你出帮入排打啊.

-.-都話天外有天  人外有人  25樓既朋友可能真係好勁  但係唔可以排除幫入面仲有人勁過佢
同埋勁既定義..我覺得點都要有團隊精神..唔一定要個人本身既裝勁..軍師輸出夠唔高啦..打排咪又係要有佢
回復